Iz medija

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Četvrtak, 07. 04. 2016. | Komentara: 0

Ustav da garantuje punu autonomiju Vojvodini

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak dao je opširan intervju  nedeljniku „NIN“, koji je objavljen danas, a koji kompletan možete pročitati u nastavku.
Iz medija | Petak, 01. 04. 2016. | Komentara: 0

Za ovu zemlju mora da se radi više i brže

ZRENJANIN – Na predstojeće pokrajinske i lokalne izbore 24. aprila Liga socijaldemokrata Vojvodine izaći će samostalno, a na republičke u koaliciji sa Socijaldemokratskom strankom (SDS) i Liberalno-demokratskom partijom (LDP). Uoči prolećnog odmeravanja snaga na biralištima, predsednik LSV Nenad Čanak dao je intervju listu“Zrenjanin“ u kome je govorio o prioritetima LSV, pitanjima obrazovanja i položaju pokrajine.
Iz medija | Petak, 01. 04. 2016. | Komentara: 0

Novi Sad ne sme biti poligon za politikantske eksperimente

NOVI SAD - Članica Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednica Odbora za evropske integracije i međuregionalnu saradnju Skupštine AP Vojvodine, mr Maja Sedlarević, već dve decenije živi u Novom Sadu i odlično poznaje socijalno-politička dešavanja u vojvođanskoj prestonici. Pokrajinska poslanica ističe u razgovoru za portal nshronika.rs da je, pored drugih brojnih problema, u Gradskom veću i veoma mali broj žena, te da se na mestu prvog čoveka Novog Sada, a za dobrobit svih Novosađana, mora naći osoba koja je ozbiljan i iskusan menadžer.
Iz medija | Ponedeljak, 28. 03. 2016. | Komentara: 0

Vojvodina mora upravljati svojim resursima

NOVI SAD - Presuda Radovanu Karadžiću je po mišljenju LSV, i mom ličnom mišljenju, usmeravanje odgovornosti koja je i krivična i istorijska, ka pojedincima koji su bili nosioci i protagonisti jedne zločinačke politike i samim tim skidanje odgovornosti sa čitavog naroda. Ako mislite na sednicu vlade tim povodom, razumeo sam da je vlast htela da podvuče tu liniju između pojedinačne i kolektivne krivice i spreči da se ta presuda tumači drugačije, ističe u intervjuu za Danas Bojan Kostreš, zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine, u odgovoru na pitanje kako komentariše reakcije državnih zvaničnika na presudu Radovanu Karadžiću.
Iz medija | Subota, 26. 03. 2016. | Komentara: 0

Dosledno i tačka!

PANČEVO – Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu i kandidatkinja Lige socijaldemokrata Vojvodine za gradonačelnicu Pančeva Marinika Tepić, u intervjuu listu „Pančevac“, obrazložila je ukratko izborni program i planove za razvoj Pančeva, ukoliko se nađe na njegovom čelu. Upozorila je i na najveće probleme koji tište ovaj banatski grad, te ukazala na moguća rešenja za čije sprovođenje će se ona i njen tim zalagati.   
Iz medija | Subota, 26. 03. 2016. | Komentara: 0

Vojvodinu pokušavaju da zatru još od Miloševića

NOVI SAD - Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton odgovarao je, u paralelnom intervjuu sa Miroslavom Parovićem iz Treće Srbije, za najnovniji broj lista "MAS", časopisa Matice Albanaca, na pitanja o političkoj i društvenoj situaciji u AP Vojvodini, kao i predstojećim izborima. U nastavku možete pročitati njegove kompletne odgovore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook