Iz medija

 
 
nenad-canak-predsednik CirilicaNenad-Čanak-predsedniknenad-canak-predsednik Madjarskinenad-canak-predsednik Rusinskinenad-canak-predsednik Sandžak-glasanenad-canak-predsednik Slovackinenad-canak-predsednik Vojvodina-glasa
Iz medija | Utorak, 15. 11. 2016. | Komentara: 0

Čanak: Šta jeste, a šta nije patriotizam

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas da bi donošenje Zakona o finansiranju Vojvodine blo u interesu svih građana Vojvodine. Gostujući u jutarnjem programu televizije Happy on se osvrnuo i na prošlonedeljni incident na sednici Odbora za evropske integracije Skupštine Srbije kada poslanici SRS nisu dozvolili šefu Misije EU u Srbiji Majklu Devenportu da predstavi izveštaj Evropske komisije o napretku Srbije.
Iz medija | Petak, 04. 11. 2016. | Komentara: 0

Srbija je u krizi identiteta, kao i čitava Evropa

NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije Nenad Čanak izjavio je da Srbija nije ni bolja, ni gora nego bilo koja zemlja u regionu ili Evropi, te da je kao i cela Evropa i vanevropske zemlje u krizi identiteta. On je gostujući u „Brifingu“ emisije „Zabranjeni forum“ televizije PinkBiH kazao da Srbija trenutno prolazi kroz vrlo osetljiv period, jer SNS ima neuipitnu većinsku podršku stanovništva, a nema jačih opozicionih stranaka demokratske orijentacije.
Iz medija | Petak, 28. 10. 2016. | Komentara: 0

Čanak: Dodikovi poslednji potezi su veoma opasni

SARAJEVO – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak u intervjuu za sarajevsku novinsku agenciju Patria govori o problemima Srbija koja traži svoju međunarodnu poziciju, o odnosima Srbije i Bosne i Hercegovine i šta to opterećuje i komplikuje odnose ove dve zemlje, o vezama Dodikovog referenduma i crnogorskih izbora... Intervju prenosimo u celosti.
Iz medija | Ponedeljak, 17. 10. 2016. | Komentara: 0

Rat je prekinut, ali nije završen

Predsednik LSV i narodni poslanik u Skupštini Srbije Nenad Čanak u intervjuu za “Dnevni avaz” analizira aktuelna politička kretanja na Balkanu. „Izričit je u tvrdnji o sve izraženijoj intenciji Rusije da ovlada prostorom Balkana. U vezi s tim naglašava kako za njega pobeda predsednika SNSD-a Milorada Dodika u RS na lokalnim izborima nije veliko iznenađenje i to iz dva razloga“, navodi se na početku intervjua objavljenog u ovom sarajevskom dnevniku, koji prenosimo u celini.
Iz medija | Utorak, 11. 10. 2016. | Komentara: 0

Kostreš: Dodik je nepristojno i grubo izdao Srbiju

SARAJEVO - Zamenik predsednika Lige socijaldemorata Vojvodine Bojan Kostreš dao je intervju sarajevskom listu “Dani” u kojem je govorio o situaciji u regionu i referendumu u Republici Srpskoj. List “Danas” preneo je delimično taj intervju.
Iz medija | Petak, 07. 10. 2016. | Komentara: 0

Sudbina BiH odrediće sudbinu Balkana

SARAJEVO – Referendum u Republici Srpskoj može da se posmatra kao vojni manevri, a ti manevri bili su politička priprema za izbore. Mislim da je to opasno igranje vatrom koje mora osuditi svako ko ima i traga razuma u sebi, istakao je večeras lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook