Iz medija

 
 
nenad-canak-predsednik CirilicaNenad-Čanak-predsedniknenad-canak-predsednik Madjarskinenad-canak-predsednik Rusinskinenad-canak-predsednik Sandžak-glasanenad-canak-predsednik Slovackinenad-canak-predsednik Vojvodina-glasa
Iz medija | Petak, 30. 09. 2016. | Komentara: 0

Čanak: Liga se trudi da radi ono što je dobro za Srbiju

SARAJEVO – Predsednik  Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak je u intervju za sarajevski Dnevni avaz, a koji je objavjlen na internet sajtu, govorio o referendumu u Republici Srpskoj i paralelama sa referendumom u Vojvodini, povećanju tenzija na Balkanu, aktuelnoj političkoj situaciji u Srbiji. Intervju prenosimo u celini:
Iz medija | Nedelja, 07. 08. 2016. | Komentara: 0

Političari zloupotrebljavaju istoriju Balkana

NOVI SAD - U fokusu dnevne politike u zadnje dve-tri decenije na prostoru bivše Jugoslavije neretko se spominju iste istoriografske činjenice kojima se opravdava pravo na svojatanje, ali i sve ostalo što se dešava danas. Istoričar dr Milivoj Bešlin, u intervjuu za Al Jazeeru, iznosi svoje mišljenje koje je drugačije. Intervju prenosimo u celosti.
Iz medija | Nedelja, 10. 07. 2016. | Komentara: 0

Politika evrointegracija i mira nema alternativu

NOVI SAD - Čvrsto stojim na stanovištu da za mene i LSV evrointegracije nemaju alternativu, imajući u vidu da sam najpre republička poslanica izabrana ispred moje političke partije, a potom kao narodna poslanica iz opozicione stranke kandidovana i izabrana za predsednicu ovog skupštinskog odbora, izjavila je u intervjuu "Dnevniku" poslanica Marinika Tepić, predsednica Odbora za evropske integracije Skupštine Srbije.
Iz medija | Četvrtak, 07. 07. 2016. | Komentara: 0

Tepić: Važno je ljudima objasniti šta je zapravo EU

Potvrda o otvaranju poglavlja 23 i 24 ključnih za reformu države i društva i suštinski napredak Srbije, potvrda su najpre za sve vlade koje su od 2000. radile na evrointegracijskom procesu Srbije. Naročito je veliko ohrabrenje u ovom trenutku kada evroskeptici mašu Bregzitom kao svojom indirektnom bitkom, uprkos činjenici što i sami znaju da je EU jedini pravi okvir za boljitak života u Srbiji, kaže u razgovoru za Danas Marinika Tepić, predsednica skupštinskog Odbora za evropske integracije i poslanica LSV.
Iz medija | Sreda, 20. 04. 2016. | Komentara: 0

Novom Sadu potrebna reorganizacija komunalnog sektora

NOVI SAD – List Blic objavio je danas uporedno odgovore na ista pitanja dvojice kandidata za gradonačelnika Novog Sada - kandidata Lige socijaldemokrata Vovjodine Dušana Bajića i kandidata DSS-a Borka Ilića. U nastavku pročitajte odgovore Dušana Bajića:
Iz medija | Sreda, 20. 04. 2016. | Komentara: 0

Bogaroški: Ustavom regulisati nadležnosti

NOVI SAD – Dnevnik je u današnjem broju objavio odgovore na šest identičnih pitanja koja su postavljena političkim strankama koje se takmiče za osvajanje vlasti u Vojvodini, a koja se tiču položaja pokrajine. Potpredsednik Lige socijaldemorkata Vojvodine i prvi na listi za pokrajinske izbore “NENAD ČANAK-LIGA SOCIJALDEMOKRATA VOJVODINE-DIGNI GLAVU” Branislav Bogaroški ocenio je da položaj Vojvodine nije zadovoljavajući i da njene nadležnosti treba regulisati Ustavom.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook