Gradski odbor LSV Novi Sad izabrao kandidate za Kongres

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izbori LSV | Nedelja, 11. 11. 2012. | Komentara: 0

Gradski odbor LSV Novi Sad izabrao kandidate za Kongres

NOVI SAD - Članice i članovi Gradskog odbora LSV Novi Sad u petak uveče su, glasanjem, dali podršku kandidatima za predsednika, potpredsednike i članove Glavnog odbora stranke, kao i kandidatima za članove statutarne komisije, za predstojeći Kongres.

LSVKandidat za predsednika LSV Nenad Čanak osvojio je 63 glasa, dok je Emil Fejzulahi imao 15, od 84 koji su glasali.
Na predstojećem Kongresu, ligašice i ligaši odlučiće da li će Branislav Bogaroški, Aleksandar Jovanović i Maja Timotijević biti naredni potpredsednici Lige. Ovo troje kandidata na sednici GrO LSV Novi Sad osvojili su najveći broj glasova za ovu funkciju, a u trci su bili i Olena Papuga i Đorđe Stojšić.
Što se tiče predloga za članove statutarne komisije, većinom glasova usvojeno je da Branislav Antić i Goran Veselinović budu kandidati za ovo telo LSV.
Takođe, izabrani su i kandidati za članove Glavnog odbora, a od 27, prošlo je njih 1: Zoran Petakov, Kristina Meneši, Damir Kondić, Ana Kandić, Milica Vlaisavljević, Bogdan Kolarski, Robert Vizi, Željko Kačavenda, Đorđe Živančev, Dejan Bibić i Duško Adžić.
IX Kongres LSV, koji je ujedno i izborni zakazan je za 8. decembar.

(BILSV, 11.11.2012)



Izbori LSV | Sreda, 14. 11. 2012. | Komentara: 0

I Pančevci za Čanka, Bogaroškog, Stojšića i Jovanovića

PANČEVO – Članovi Gradskog odbora Pančevo jednoglasno su sinoć podržali kandidaturu Nenada Čanka za predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodina, a Branislava Bogaroškog, Đorđa Stojšića i Aleksandra Jovanovića za potpredsednike LSV, izražavajući uverenje da će se sa istim ishodom zaključiti i predstojeći Kongres LSV na kojem će se birati najviši organi stranke.
Izbori LSV | Utorak, 13. 11. 2012. | Komentara: 0

Bela Crkva podržala Nenada Čanka

BELA CRKVA – Na sednici Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bela Crkva, sinoć je doneta odluka da taj odbor na predstojećim stranačkim izborima podrži kandidaturu Nenada Čanka za predsednika LSV.
Izbori LSV | Ponedeljak, 12. 11. 2012. | Komentara: 0

Opštinski odbor LSV Šid izabrao kandidate za izborni Kongres

ŠID – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak i kandidati za potpredsednike Lige Đorđe Stojšić, Aleksandar Jovanović i Branislav Bogaroški predstavili su se u subotu, 10. novembra članovima i članicama šidskog odbora LSV i obrazložili svoj program i ideje za koje će se zalagati ukoliko budu izabrani na funkcije za koje se kandiduju.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook