Gradski odbor LSV Novi Sad izabrao kandidate za Kongres

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izbori LSV | Nedelja, 11. 11. 2012. | Komentara: 0

Gradski odbor LSV Novi Sad izabrao kandidate za Kongres

NOVI SAD - Članice i članovi Gradskog odbora LSV Novi Sad u petak uveče su, glasanjem, dali podršku kandidatima za predsednika, potpredsednike i članove Glavnog odbora stranke, kao i kandidatima za članove statutarne komisije, za predstojeći Kongres.

LSVKandidat za predsednika LSV Nenad Čanak osvojio je 63 glasa, dok je Emil Fejzulahi imao 15, od 84 koji su glasali.
Na predstojećem Kongresu, ligašice i ligaši odlučiće da li će Branislav Bogaroški, Aleksandar Jovanović i Maja Timotijević biti naredni potpredsednici Lige. Ovo troje kandidata na sednici GrO LSV Novi Sad osvojili su najveći broj glasova za ovu funkciju, a u trci su bili i Olena Papuga i Đorđe Stojšić.
Što se tiče predloga za članove statutarne komisije, većinom glasova usvojeno je da Branislav Antić i Goran Veselinović budu kandidati za ovo telo LSV.
Takođe, izabrani su i kandidati za članove Glavnog odbora, a od 27, prošlo je njih 1: Zoran Petakov, Kristina Meneši, Damir Kondić, Ana Kandić, Milica Vlaisavljević, Bogdan Kolarski, Robert Vizi, Željko Kačavenda, Đorđe Živančev, Dejan Bibić i Duško Adžić.
IX Kongres LSV, koji je ujedno i izborni zakazan je za 8. decembar.

(BILSV, 11.11.2012)



Izbori LSV | Četvrtak, 08. 11. 2012. | Komentara: 0

Podršku zatražilo i šestoro kandidata za potpredsednike

NOVI SAD – Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je juče da su za sada Nenad Čanak i Emil Fejzulahi jedini kandidati za predsednika stranke koji su od lokalnih stranačkih odbora zatražili podršku.
Izbori LSV | Sreda, 07. 11. 2012. | Komentara: 0

Čanak pozivao ljude da se kandiduju

NOVI SAD - Nenad Čanak, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine, najverovatnije će biti jedini kandidat za predsednika stranke na redovnom Kongresu LSV koji je zakazan za 8. decembar.
Izbori LSV | Petak, 02. 11. 2012. | Komentara: 0

U toku pripreme za IX Kongres LSV

Pripreme za IX Kongres LSV, koji je ujedno i izborni, uveliko su u toku. Odziv potencijalnih kandidata i kandidatkinja za sve stranačke funkcije je odličan, i protiče u fer i demokratskoj atmosferi. Podsećamo sve da se kompletna dokumentacija i procedure za kandidovanje mogu pronaći u rubrici O nama/ Dokumenti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook