I Pančevci za Čanka, Bogaroškog, Stojšića i Jovanovića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izbori LSV | Sreda, 14. 11. 2012. | Komentara: 0

I Pančevci za Čanka, Bogaroškog, Stojšića i Jovanovića

LSVPANČEVO – Članovi Gradskog odbora Pančevo jednoglasno su sinoć podržali kandidaturu Nenada Čanka za predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodina, a Branislava Bogaroškog, Đorđa Stojšića i Aleksandra Jovanovića za potpredsednike LSV, izražavajući uverenje da će se sa istim ishodom zaključiti i predstojeći Kongres LSV na kojem će se birati najviši organi stranke.

Pančevački ligaši izjasnili su se i o svojim delegatima koji će ih na Konresu predstavljati, usvojivši listu od ukupno 64 delegata, dok su Marinika Čobanu, Oliver Petković, Duško Marković i Jovan Petrovački izabrani za kandidate za stalni sastav Glavnog odbora LSV.

(BILSV, 14. 11. 2012.)



Izbori LSV | Četvrtak, 13. 09. 2018. | Komentara: 0

Zašto se ne primenjuje Zakon o privatnom obezbeđenju?

Železnički muzej u Beogradu 31. avgusta ove godine prijavio je policiji krađu delova sa eksponata „pulske lokomotive“ iz 1864. godine koja je „starija od železnica u Srbiji“ i još jedne muzejski vredne lokomotive značajne za svetsku baštinu, čija šteta je neprocenjiva i nenadoknadiva. 
Izbori LSV | Ponedeljak, 10. 09. 2018. | Komentara: 0

Prvih deset godina...

Pre tačno deset godina, postala sam članica Lige socijaldemokrata Vojvodine, na šta je suprug u šali komentarisao da ne zna mnogo fudbalera koji su toliko dugo nosili dres istog tima, fudbalskim rečnikom rečeno. 
 
Izbori LSV | Subota, 08. 09. 2018. | Komentara: 0

Izbori u Ligi socijaldemokrata Vojvodine

Kandidatkinje i kandidati za Glavni odbor i Predsedništvo Lige socijaldemokrata Vojvodine, istakli su danas u Deliblatu  da stranku vide kao partiju koja se svojim aktivizmom bori za bolji položaj Vojvodine u okviru države Srbije, za poštovanje principa socijaldemokratije, afirmaciju  ljudskih i manjinskih prava, poboljšanje statusa poljoprivrednih proizvođača, bolje stanje zdravstvenog sistema.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook