Kikinda podržala Čanka, Bogaroškog, Jovanovića i Stojšića

 
 
Izbori u LSV
Izbori LSV | Subota, 17. 11. 2012. | Komentara: 0

Kikinda podržala Čanka, Bogaroškog, Jovanovića i Stojšića

KIKINDA - Na sednici Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Kikindi, jednoglasno je podržan Nenad Čanak kao kandidat za predsednika stranke, a Branislav Bogaroški, Aleksandar Jovanović i Đorđe Stojšić za potpredsednike LSV.

LSVOni su na sednici, koja je održana u četvrtak uveče, u pojedinačnim izlaganjima predstavili program kojim će se rukovoditi u svom daljem radu ako budu izabrani. Pozitivno su ocenili činjenicu da je Liga uspela da ostane na vlasti u Kikindi i odupre se prekrajanju izborne volje građana i prekomponovanju vlasti na lokalnom nivou po ugledu na republičku.
Kandidati i kandidatkinja za stalni sastav Glavnog odbora stranke koji su dobili najviše glasova su Svetislav Zorić, Đurđina Jerinkić, Miloš Pejakov i Duško Radaković. Osim njih, kandidovali su se i Snežana Vukić i Svetislav Markov.

(BILSV,  17.11.2012)Izbori LSV | Četvrtak, 13. 09. 2018. | Komentara: 0

Zašto se ne primenjuje Zakon o privatnom obezbeđenju?

Železnički muzej u Beogradu 31. avgusta ove godine prijavio je policiji krađu delova sa eksponata „pulske lokomotive“ iz 1864. godine koja je „starija od železnica u Srbiji“ i još jedne muzejski vredne lokomotive značajne za svetsku baštinu, čija šteta je neprocenjiva i nenadoknadiva. 
Izbori LSV | Ponedeljak, 10. 09. 2018. | Komentara: 0

Prvih deset godina...

Pre tačno deset godina, postala sam članica Lige socijaldemokrata Vojvodine, na šta je suprug u šali komentarisao da ne zna mnogo fudbalera koji su toliko dugo nosili dres istog tima, fudbalskim rečnikom rečeno. 
 
Izbori LSV | Subota, 08. 09. 2018. | Komentara: 0

Izbori u Ligi socijaldemokrata Vojvodine

Kandidatkinje i kandidati za Glavni odbor i Predsedništvo Lige socijaldemokrata Vojvodine, istakli su danas u Deliblatu  da stranku vide kao partiju koja se svojim aktivizmom bori za bolji položaj Vojvodine u okviru države Srbije, za poštovanje principa socijaldemokratije, afirmaciju  ljudskih i manjinskih prava, poboljšanje statusa poljoprivrednih proizvođača, bolje stanje zdravstvenog sistema.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook