Kikinda podržala Čanka, Bogaroškog, Jovanovića i Stojšića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izbori LSV | Subota, 17. 11. 2012. | Komentara: 0

Kikinda podržala Čanka, Bogaroškog, Jovanovića i Stojšića

KIKINDA - Na sednici Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Kikindi, jednoglasno je podržan Nenad Čanak kao kandidat za predsednika stranke, a Branislav Bogaroški, Aleksandar Jovanović i Đorđe Stojšić za potpredsednike LSV.

LSVOni su na sednici, koja je održana u četvrtak uveče, u pojedinačnim izlaganjima predstavili program kojim će se rukovoditi u svom daljem radu ako budu izabrani. Pozitivno su ocenili činjenicu da je Liga uspela da ostane na vlasti u Kikindi i odupre se prekrajanju izborne volje građana i prekomponovanju vlasti na lokalnom nivou po ugledu na republičku.
Kandidati i kandidatkinja za stalni sastav Glavnog odbora stranke koji su dobili najviše glasova su Svetislav Zorić, Đurđina Jerinkić, Miloš Pejakov i Duško Radaković. Osim njih, kandidovali su se i Snežana Vukić i Svetislav Markov.

(BILSV,  17.11.2012)



Izbori LSV | Petak, 07. 09. 2018. | Komentara: 0

Jedinstvene liste kandidata i kandidatkinja za GO i Predsedništvo LSV

Jedinstvene liste kandidata i kandidatkinja za člana Glavnog odbora i Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine
Izbori LSV | Utorak, 07. 08. 2018. | Komentara: 0

Kongres

U Kikindi 6. oktobra 2018. godine održaće se izborni Kongres Lige socijaldemokrata Vojvodine. Na 12. kongresu će biti izabrani novi sastavi stranačkih organa.
Izbori LSV | Subota, 08. 12. 2012. | Komentara: 1

Podrška brojnih prijatelja iz zemlje, regiona i Evrope

NOVI SAD – Današnjem IX Kongresu Lige socijaldemokrata Vojvodine, kao gosti prisustvovali su lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić, predsednik Socijaldemokratske unije Žarko Korać, potpredsednik Liberalno-demokratske partije Dušan Mijić, potpredsednica Demokratske stranke Vesna Martinović, kao i visoki funkcioneri Saveza vojvođanskih Mađara Balint Pastor i Šandor Egereši i predsednik Vojvođanske akademije nauke i umetnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook