Opštinski odbor LSV Šid izabrao kandidate za izborni Kongres

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izbori LSV | Ponedeljak, 12. 11. 2012. | Komentara: 0

Opštinski odbor LSV Šid izabrao kandidate za izborni Kongres

ŠID – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak i kandidati za potpredsednike Lige Đorđe Stojšić, Aleksandar Jovanović i Branislav Bogaroški predstavili su se u subotu, 10. novembra članovima i članicama šidskog odbora LSV i obrazložili svoj program i ideje za koje će se zalagati ukoliko budu izabrani na funkcije za koje se kandiduju.

LSV

Osim njih, podršku Ligaša u Šidu zatražili su i kandidat za predsednika LSV Emil Fejzulahi i kandidatkinje za potpredsednice Maja Timotijević i Olena Papuga.

Opštinski odbor je doneo odluku da podrži Nenada Čanka u kandidaturi za predsednika, a podršku za potpredsednike dobiće  Đorđe Stojšić, Branislav Bogaroški i Aleksandar Jovanović.

Takođe, na ovom sastanku članice i članovi LSV iz Šida su odlučili da njihovi kandidati za članove Glavnog odbora stranke u stalnom sastavu budu Tatjana Šarac i Nataša Šimek.

Deveti kongres LSV, na kom će biti izabrano i novo rukovodstvo stranke, biće održan 8. decembra.


(BILSV, 12.11.2012)



Izbori LSV | Sreda, 28. 11. 2012. | Komentara: 0

Utvrđeni kandidati za IX Kongres LSV

NOVI SAD, 28. novembar – Glavni odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine utvrdio je sinoć listu kandidata za najviše stranačke funkcije na predstojećem IX Kongresu LSV, zakazanom za 8. decembar.
Izbori LSV | Sreda, 21. 11. 2012. | Komentara: 0

Podrška Čanku, Stojšiću, Bogaroškom i Jovanoviću

SOMBOR – Na sinoćnjoj sednici Gradski odbor LSV Sombor se izjašnjavao o podršci kandidatima za predsednika, potpredsednike i članove Glavnog odbora LSV, koji će biti izabrani na predstojećem Kongresu stranke. Velikom većinom glasova prisutnih 25 članova Gradskog odbora podržana je kandidatura Nenada Čanka (23 glasa) za predsednika LSV.
Izbori LSV | Utorak, 20. 11. 2012. | Komentara: 0

Čanak: Vojvodina je gurnuta pod tepih

ZRENJANIN – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je sinoć na sednici Gradskog odbora LSV Zrenjanin da Liga posle Kongresa, zakazanog za 8. decembar, mora imati jedan jedinstveni slogan: Novi početak.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook