Podrška Čanku i kandidaturama Bogaroškog, Jovanovića i Stojšića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izbori LSV | Četvrtak, 15. 11. 2012. | Komentara: 0

Podrška Čanku i kandidaturama Bogaroškog, Jovanovića i Stojšića

SUBOTICA – Članice i članovi Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Subotica jednoglasno su na sinoćnoj sednici Gradskog odbora podržali kandidaturu Nenada Čanka za predsednika LSV-a, kojem je jedini protivkandidat bio Emil Fejzulahi.

LSV

Nakon kratkog predstavljanja kandidata za potpredsednice i potpredsednike LSV, najviše poverenja Subotičani i Subotičanke ukazali su Branislavu Bogaroškom (37 glasova), Aleksandru Jovanoviću (31), Đorđu Stojšiću (27). „Ispod crte“ ostali su Olena Papuga (25 glasova), Tibor Vaš (22) i Maja Timotijević (10).

Vesna Berta (46 glasova), Dragan Andrić (42), Emil Dulić (40) i Danijel Kovačević (35) izabrani su za kandidate za stalni sastav Glavnog odbora LSV-a, a u trci za glasove učestvovali su i Tibor Murenji (19), Goran Kamber (13) i Igor Mandić (9).


(BILSV, 15.11.2012)



Izbori LSV | Sreda, 28. 11. 2012. | Komentara: 0

Utvrđeni kandidati za IX Kongres LSV

NOVI SAD, 28. novembar – Glavni odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine utvrdio je sinoć listu kandidata za najviše stranačke funkcije na predstojećem IX Kongresu LSV, zakazanom za 8. decembar.
Izbori LSV | Sreda, 21. 11. 2012. | Komentara: 0

Podrška Čanku, Stojšiću, Bogaroškom i Jovanoviću

SOMBOR – Na sinoćnjoj sednici Gradski odbor LSV Sombor se izjašnjavao o podršci kandidatima za predsednika, potpredsednike i članove Glavnog odbora LSV, koji će biti izabrani na predstojećem Kongresu stranke. Velikom većinom glasova prisutnih 25 članova Gradskog odbora podržana je kandidatura Nenada Čanka (23 glasa) za predsednika LSV.
Izbori LSV | Utorak, 20. 11. 2012. | Komentara: 0

Čanak: Vojvodina je gurnuta pod tepih

ZRENJANIN – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je sinoć na sednici Gradskog odbora LSV Zrenjanin da Liga posle Kongresa, zakazanog za 8. decembar, mora imati jedan jedinstveni slogan: Novi početak.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook