Podrška Čanku, Stojšiću, Bogaroškom i Jovanoviću

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izbori LSV | Sreda, 21. 11. 2012. | Komentara: 0

Podrška Čanku, Stojšiću, Bogaroškom i Jovanoviću

LSVSOMBOR – Na sinoćnjoj sednici Gradski odbor LSV Sombor se izjašnjavao o podršci kandidatima za predsednika, potpredsednike i članove Glavnog odbora LSV, koji će biti izabrani na predstojećem Kongresu stranke. Velikom većinom glasova prisutnih 25 članova Gradskog odbora podržana je kandidatura Nenada Čanka (23 glasa) za predsednika LSV. Između šest kandidata za potpredsednika stranke, Gradski odbor je odlučio da podrži Đorđa Stojšića (23 glasa), Aleksandra Jovanovića (18 glasova) i Branislava Bogaroškog (13 glasova). Nikola Čuvardić (24 glasa) i Zoran Terzin (21 glas) su kandidati Gradske organizacije LSV Sombor za članove Glavnog odbora stranke. IX izborni i programski Kongres Lige socijaldemokrata Vojvodine će biti održan 8. decembra u Novom Sadu, a somborsku organizaciju će predstavljati 38 delegata.

(BILSV, 21. 11. 2012.)



Izbori LSV | Utorak, 13. 11. 2012. | Komentara: 0

Bela Crkva podržala Nenada Čanka

BELA CRKVA – Na sednici Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bela Crkva, sinoć je doneta odluka da taj odbor na predstojećim stranačkim izborima podrži kandidaturu Nenada Čanka za predsednika LSV.
Izbori LSV | Ponedeljak, 12. 11. 2012. | Komentara: 0

Opštinski odbor LSV Šid izabrao kandidate za izborni Kongres

ŠID – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak i kandidati za potpredsednike Lige Đorđe Stojšić, Aleksandar Jovanović i Branislav Bogaroški predstavili su se u subotu, 10. novembra članovima i članicama šidskog odbora LSV i obrazložili svoj program i ideje za koje će se zalagati ukoliko budu izabrani na funkcije za koje se kandiduju.
Izbori LSV | Nedelja, 11. 11. 2012. | Komentara: 0

Gradski odbor LSV Novi Sad izabrao kandidate za Kongres

NOVI SAD - Članice i članovi Gradskog odbora LSV Novi Sad u petak uveče su, glasanjem, dali podršku kandidatima za predsednika, potpredsednike i članove Glavnog odbora stranke, kao i kandidatima za članove statutarne komisije, za predstojeći Kongres.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook