Podrška Čanku, Stojšiću, Bogaroškom i Jovanoviću

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izbori LSV | Sreda, 21. 11. 2012. | Komentara: 0

Podrška Čanku, Stojšiću, Bogaroškom i Jovanoviću

LSVSOMBOR – Na sinoćnjoj sednici Gradski odbor LSV Sombor se izjašnjavao o podršci kandidatima za predsednika, potpredsednike i članove Glavnog odbora LSV, koji će biti izabrani na predstojećem Kongresu stranke. Velikom većinom glasova prisutnih 25 članova Gradskog odbora podržana je kandidatura Nenada Čanka (23 glasa) za predsednika LSV. Između šest kandidata za potpredsednika stranke, Gradski odbor je odlučio da podrži Đorđa Stojšića (23 glasa), Aleksandra Jovanovića (18 glasova) i Branislava Bogaroškog (13 glasova). Nikola Čuvardić (24 glasa) i Zoran Terzin (21 glas) su kandidati Gradske organizacije LSV Sombor za članove Glavnog odbora stranke. IX izborni i programski Kongres Lige socijaldemokrata Vojvodine će biti održan 8. decembra u Novom Sadu, a somborsku organizaciju će predstavljati 38 delegata.

(BILSV, 21. 11. 2012.)



Izbori LSV | Subota, 08. 12. 2012. | Komentara: 0

Čanak izabran za predsednika LSV

NOVI SAD – Nenad Čanak izabran je većinom glasova za predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine. Izborna komisija saopštila je da je na Devetom kongresu LSV glasalo 1.009 delegata. Važećih izbornih listića bilo je 985, a 24 su bila nevažeća. Čanak, koji je bio jedini kandidat za predsednika, osvojio je 906 glasova, a protiv je bilo 79.
Izbori LSV | Subota, 08. 12. 2012. | Komentara: 0

Vojvodini su izbili zube, ali ozubatiće

NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je danas novinarima da je slogan Devetog kongresa LSV «Novi početak» jer su dvanaest godina, koje su za nama, napravile krug i vratili smo se na početak da raspravimo pitanja koja nismo raspravili u tih 12 godina.
Izbori LSV | Subota, 08. 12. 2012. | Komentara: 0

Interesi Vojvodine na prvom mestu

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je danas da će LSV nakon Devetog kongresa doživeti unutrašnje strukturne reforme i da će biti mnogo bliža građanima i građankama Autonomne pokrajine Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook