Podršku zatražilo i šestoro kandidata za potpredsednike

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izbori LSV | Četvrtak, 08. 11. 2012. | Komentara: 0

Podršku zatražilo i šestoro kandidata za potpredsednike

NOVI SAD – Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je juče da su za sada Nenad Čanak i Emil Fejzulahi jedini kandidati za predsednika stranke koji su od lokalnih stranačkih odbora zatražili podršku.

Aleksandra Jerkov

Jerkova je objasnila da je po Statutu stranke predviđeno da kandidat koji želi da učestvuje na izborima za predsednika mora da dobije podršku najmanje trećine lokalnih odbora ili trećine stalnog sastava Glavnog odbora.
– Izborni kongres LSV biće održan 8. decembra – rekla je Jerkova Tanjugu.
Ona je navela da je podršku od lokalnih odbora LSV zatražilo i šest kandidata za potpredsednike, a to su: Đorđe Stojšić iz Sremske Mitrovice, Aleksandar Jovanović i Maja Timotijević iz Novog Sada, Branislav Bogaroški i Tibor Vaš iz Zrenjanina, kao i Olena Papuga iz Kule.
 
(BILSV, 08. 11. 2012.)



Izbori LSV | Subota, 08. 12. 2012. | Komentara: 0

Borba za Vojvodinu je beskompromisna

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine danas ponovo definiše svoju politiku i očekujem da će nakon ovog kongresa ton LSV postati oštriji, da će naša borba za Vojvodinu postati beskompromisna i da ovaj put zaista neće biti nikakvih odstupanja i nikakvih povlačenja – izjavila je danas portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov.
 
Izbori LSV | Subota, 08. 12. 2012. | Komentara: 0

Danas IX Kongres LSV: Prvo, Vojvodina

NOVI SAD - Uz slogan “Prvo, Vojvodina “ i poruku “Novi početak” danas, sa početkom u 11 časova u Novom Sadu se održava IX Kongres Lige socijaldemokrata Vojvodine, koji je i izborni.
Izbori LSV | Subota, 08. 12. 2012. | Komentara: 0

PES: Srbiji potrebna jaka LSV da je približi EU

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine, zajedno sa Demokratskom strankom, koja je članica PES-a, predstavljaju značajan glas progresa u Srbiji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook