Utvrđeni kandidati za IX Kongres LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izbori LSV | Sreda, 28. 11. 2012. | Komentara: 0

Utvrđeni kandidati za IX Kongres LSV

NOVI SAD, 28. novembar – Glavni odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine utvrdio je sinoć listu kandidata za najviše stranačke funkcije na predstojećem IX Kongresu LSV, zakazanom za 8. decembar.

LSV

Kandidat za predsednika LSV je Nenad Čanak, koji je dobio podršku 37 odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine.  On je ujedno i jedini kandidat za tu funkciju.
Usvojena je i lista od šest kandidata za tri potpredsednička mesta - Branislav Bogaroški je dobio podršku 35 odbora LSV, Aleksandar Jovanović 33, Đorđe Stojšić 30, zatim slede Olena Papuga i Tibor Vaš sa podrškom osam odbora LSV, kao i Maja Timotijević koju je podržalo šest odbora.   
Glavni odbor je usvojio i listu od 75 kandidata za stalni sastav Glavnog odbora LSV, a utvrđene su liste predsednika i članova nadzornog odbora, izborne, statutarne i verifikacione komisije koji će biti zaduženi za sprovođenje procedura i organizaciju IX Kongresa LSV.
Kongres će se održati u Novom Sadu, a o izboru najvišeg stranačkog rukovodstva izjasniće se 1271 delegat.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Izbori LSV | Petak, 07. 09. 2018. | Komentara: 0

Jedinstvene liste kandidata i kandidatkinja za GO i Predsedništvo LSV

Jedinstvene liste kandidata i kandidatkinja za člana Glavnog odbora i Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine
Izbori LSV | Utorak, 07. 08. 2018. | Komentara: 0

Kongres

U Kikindi 6. oktobra 2018. godine održaće se izborni Kongres Lige socijaldemokrata Vojvodine. Na 12. kongresu će biti izabrani novi sastavi stranačkih organa.
Izbori LSV | Subota, 08. 12. 2012. | Komentara: 1

Podrška brojnih prijatelja iz zemlje, regiona i Evrope

NOVI SAD – Današnjem IX Kongresu Lige socijaldemokrata Vojvodine, kao gosti prisustvovali su lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić, predsednik Socijaldemokratske unije Žarko Korać, potpredsednik Liberalno-demokratske partije Dušan Mijić, potpredsednica Demokratske stranke Vesna Martinović, kao i visoki funkcioneri Saveza vojvođanskih Mađara Balint Pastor i Šandor Egereši i predsednik Vojvođanske akademije nauke i umetnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook