Utvrđeni kandidati za IX Kongres LSV

 
 
Izbori u LSV
Izbori LSV | Sreda, 28. 11. 2012. | Komentara: 0

Utvrđeni kandidati za IX Kongres LSV

NOVI SAD, 28. novembar – Glavni odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine utvrdio je sinoć listu kandidata za najviše stranačke funkcije na predstojećem IX Kongresu LSV, zakazanom za 8. decembar.

LSV

Kandidat za predsednika LSV je Nenad Čanak, koji je dobio podršku 37 odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine.  On je ujedno i jedini kandidat za tu funkciju.
Usvojena je i lista od šest kandidata za tri potpredsednička mesta - Branislav Bogaroški je dobio podršku 35 odbora LSV, Aleksandar Jovanović 33, Đorđe Stojšić 30, zatim slede Olena Papuga i Tibor Vaš sa podrškom osam odbora LSV, kao i Maja Timotijević koju je podržalo šest odbora.   
Glavni odbor je usvojio i listu od 75 kandidata za stalni sastav Glavnog odbora LSV, a utvrđene su liste predsednika i članova nadzornog odbora, izborne, statutarne i verifikacione komisije koji će biti zaduženi za sprovođenje procedura i organizaciju IX Kongresa LSV.
Kongres će se održati u Novom Sadu, a o izboru najvišeg stranačkog rukovodstva izjasniće se 1271 delegat.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata VojvodineIzbori LSV | Subota, 08. 12. 2012. | Komentara: 0

Izabrano i 50 članova i članica stalnog sastava GO LSV

NOVI SAD - NA IX Kongresu Lige socijaldemokrata Vojvodine danas je izabrano i 50 članica i članova stalnog sastava Glavnog odbora LSV. Za izbor kandidata i kandidatkinja sa liste Banat glasalo je 1046 delegata, evidentirano je 50 nevažećih listića, a 996 važećih.
Izbori LSV | Subota, 08. 12. 2012. | Komentara: 0

Kostreš zamenik predsednika, a izabrani potpredsednici LSV i predsednik Političkog saveta

NOVI SAD - U nastavku IX Kongresa LSV Bojan Kostreš izabran je zamenika predsednika LSV i generalnog sekretara stranke. Od 986 delegata koji su glasali, bilo je 8 nevažećih listića, a važećih 978. Za izbor Kostreša za zamenika predsednika je glasalo 921 a protiv 57. Od 982 delegata koliko je glasalo, 7 listića je bilo nevažećih, 975 važećih, od kojih je 925 glasalo za izbor Kostreša za generalnog sekretara LSV, dok je 50 bilo protiv.
Izbori LSV | Subota, 08. 12. 2012. | Komentara: 0

U toku glasanje za izbor potpredsednika LSV

NOVI SAD – Na IX Kongresu Lige socijaldemokrata Vojvodine u toku je glasanje za izbor potpredsednika LSV.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook