Beogradski izbori su samo šansa za dekoncentraciju vlasti

 
 
Izbori u LSV
Izjave | Utorak, 30. 01. 2018. | Komentara: 0

Beogradski izbori su samo šansa za dekoncentraciju vlasti

BEOGRAD - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš ocenio je za list Danas da izjava Sande Rašković Ivić, kako su “izbori za Beograd isto što i bitka za Staljingrad”, služi za motivaciju sopstvenih aktivista i birača.

LSV

- Da se na beogradskim izborima može preokrenuti odnos snaga na političkoj sceni Srbije i da ova "bitka" može da bude početak kraja vlasti SNS-a. Iskreno se nadam da ovim poređenjem ona ne vidi SNS kao naciste, a svoj blok kao staljiniste, jer bi takvo poređenje bilo poprilično nespretno i loše. Takođe, mislim da je loše praviti i atmosferu u kome su izbori u Beogradu "biti ili ne biti" za Srbiju, jer bi poraz mogao, da posle takve kampanje, da ima veoma negativne posledice po opozicioni blok u našoj zemlji - ocenio je Kostreš.

Prema njegovim rečima, beogradski izbori jesu važni i jesu šansa da dođe do dekoncentracije vlasti, ali ništa više od toga.  

(BILSV, 30.01.2018)Izjave | Ponedeljak, 08. 10. 2018. | Komentara: 0

Institucionalno podržati ekonomsko osnaživanje žena

Pozdravljajući prisutne na konferencije pod nazivom „Institucionalna podrška ekonomskom osnaživanju žena“, koordinatorka Ženske parlamentarne mreže mr Maja Sedlarević izrazila je zadovoljstvo što je jesenje zasedanje Mreže posvećeno upravo ekonomskom osnaživanju žena kao temi od posebnog značaja i zahvalila se svim učesnicama i učesnicima što su pokazali interesovanje i prihvatili učešće.
Izjave | Ponedeljak, 24. 09. 2018. | Komentara: 0

Penzioneri ne zaslužuju samo pismo, nego i zaostala primanja

Upitan da prokomentariše najave da će predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić da pošalje pisma svim penzionerima i da im zahvali na strpljenju i veri u državu i rukovodstvo, generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš je za list "Danas" ocenio da je dobar potez iz oblasti "public relations".
Izjave | Ponedeljak, 17. 09. 2018. | Komentara: 0

Potrebna trajna rešenja za probleme koje izaziva "Promenada"

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ponovo je večeras upozorio da bi izgradnja tržnog centra "Promenada" zbog nesavesnih poteza investitora u Novom Sadu mogla ugroziti vodosnabdevanje, kanalizacionu mrežu i čitave stambene četvrti u okolini.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook