Beogradski izbori su samo šansa za dekoncentraciju vlasti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 30. 01. 2018. | Komentara: 0

Beogradski izbori su samo šansa za dekoncentraciju vlasti

BEOGRAD - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš ocenio je za list Danas da izjava Sande Rašković Ivić, kako su “izbori za Beograd isto što i bitka za Staljingrad”, služi za motivaciju sopstvenih aktivista i birača.

LSV

- Da se na beogradskim izborima može preokrenuti odnos snaga na političkoj sceni Srbije i da ova "bitka" može da bude početak kraja vlasti SNS-a. Iskreno se nadam da ovim poređenjem ona ne vidi SNS kao naciste, a svoj blok kao staljiniste, jer bi takvo poređenje bilo poprilično nespretno i loše. Takođe, mislim da je loše praviti i atmosferu u kome su izbori u Beogradu "biti ili ne biti" za Srbiju, jer bi poraz mogao, da posle takve kampanje, da ima veoma negativne posledice po opozicioni blok u našoj zemlji - ocenio je Kostreš.

Prema njegovim rečima, beogradski izbori jesu važni i jesu šansa da dođe do dekoncentracije vlasti, ali ništa više od toga.  

(BILSV, 30.01.2018)



Izjave | Ponedeljak, 03. 09. 2012. | Komentara: 2

Telefonske pretnje Aleksandri Jerkov

NOVI SAD – Predsednici Skupštine Novog Sada Aleksandri Jerkov danas su telefonom upućene ozbiljne pretnje u kojima se od nje traži da u roku od 48 sati zakaže nastavak skupštinskog zasedanja, saznaje agencija Beta.
Izjave | Ponedeljak, 03. 09. 2012. | Komentara: 0

Ilićeva izjava je stav Vlade prema Vojvodini

NOVI SAD - Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov ocenila je da najnovija izjava Velimira Ilića i njegova optužba na račun Vojvodine nije usamljeni incident u okviru Vlade Srbije i da se plaši se da bi vrlo brzo mogla da predstavlja i stav Vlade prema Vojvodini.
Izjave | Ponedeljak, 03. 09. 2012. | Komentara: 0

Jerkov: Sednice će biti, nisam Zoran Vučević

NOVI SAD – Predsednica Skupštine grada Novog Sada Aleksandra Jerkov obavestila je sve odbornike u novosadskom parlamentu da je nastavak vanredne sednice od 29. avgusta, koja nije održana zbog toga što sem nje u sali nije bilo odbornika, zakazala za 12. septembar.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook