Bez komentara dok se ne utvrde sve činjenice o Cvetkoviću

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 18. 06. 2018. | Komentara: 0

Bez komentara dok se ne utvrde sve činjenice o Cvetkoviću

BEOGRAD - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za list Danas da ne želi da komentariše ništa dok se ne utvrde sve činjenice u vezi sa nestankom novinara iz Bele Crkve. 
 
LSV 

- Najružnije je praviti konstrukcije na osnovu poluinformacija ili proizvoljnih zaključaka šta se desilo - ocenio je Kostreš navodeći da su ligaše o nestanku novinara Stefana Cvetkovića obavestili odbornici LSV u Skupštini opštini Bela Crkva. 

- Oni su tražili prekid rada lokalnog parlamenta kada su shvatili da ga nema. Dan ranije su imali sastanaksa njime. Predsednik LSV Nenad Čanak je obavestio javnost o tom saznanju. Krajnje je neprijatno kad nestane čovek bez traga i glasa naročito ako se on bavi novinarstvom i ako je opoziciono nastrojen. Zbog toga smo mi i insistirali, kao i celokupna javnost, da se čovek čim pre pronađe. Dobra je vest da je on živ i zdrav i biće veoma interesantno čuti šta o nestanku imaju da kažu državni organi, ali i sam Cvetković - rekao je Kostreš. 

Komentarišući medijske vesti, odnosno spinove o tome da je Cvetković bio povezan sa kosovskim političarima, pre svih, sa Hašimorn Tačijem, predsednikom Kosova, sagovornik Danasa kaže da su mu spinovi koji dolaze sa obe strane ogavni, ali i da su, nažalost, sastavni deo ovdašnje političke scene. 

- Nadam se da će oni koji su plasirali laži biti javno označeni i da ubuduće neće biti tretirani kao relevantni izvori informacija naročito od strane medija - zaključio je Kostreš.

(BILSV, 18.06.2018)



Izjave | Subota, 02. 12. 2023. | Komentara: 0

Vojvodina mora biti tema ovih izbora. Sačuvaćemo vojvođanski način života

Koalicija VOJVOĐANI – Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani, Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara, Zajedno za Vojvodinu – Bojan Kostreš insistira na decentralizaciji i da se pokrajini vrate nadležnosti, kazao je kandidat za pokrajinskog poslanika Aleksandar Marton.
Izjave | Sreda, 29. 11. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vojvođani se bore za bolju i bogatiju Vojvodinu

Resetovanje Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani je deo procesa smene generacija, a mladi i obrazovani ljudi, koji nameću svoje ideje, preuzeli su stranku. Ta obnovljena Liga treba da pošalje poruku da se mi borimo za bolju i bogatiju Vojvodinu, rekao je za Radio-televiziju Vojvodine predsednik LSV-Vojvođani Bojan Kostreš.
Izjave | Nedelja, 19. 11. 2023. | Komentara: 0

Opozicija da shvati da je i u Vojvodini moguća promena

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Aleksandar Marton izjavio je da Ligi i drugim opozicionim strankama atmosfera, u kojoj su pokrajinski izbori raspisani, ide na ruku. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook