Bez komentara dok se ne utvrde sve činjenice o Cvetkoviću

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 18. 06. 2018. | Komentara: 0

Bez komentara dok se ne utvrde sve činjenice o Cvetkoviću

BEOGRAD - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za list Danas da ne želi da komentariše ništa dok se ne utvrde sve činjenice u vezi sa nestankom novinara iz Bele Crkve. 
 
LSV 

- Najružnije je praviti konstrukcije na osnovu poluinformacija ili proizvoljnih zaključaka šta se desilo - ocenio je Kostreš navodeći da su ligaše o nestanku novinara Stefana Cvetkovića obavestili odbornici LSV u Skupštini opštini Bela Crkva. 

- Oni su tražili prekid rada lokalnog parlamenta kada su shvatili da ga nema. Dan ranije su imali sastanaksa njime. Predsednik LSV Nenad Čanak je obavestio javnost o tom saznanju. Krajnje je neprijatno kad nestane čovek bez traga i glasa naročito ako se on bavi novinarstvom i ako je opoziciono nastrojen. Zbog toga smo mi i insistirali, kao i celokupna javnost, da se čovek čim pre pronađe. Dobra je vest da je on živ i zdrav i biće veoma interesantno čuti šta o nestanku imaju da kažu državni organi, ali i sam Cvetković - rekao je Kostreš. 

Komentarišući medijske vesti, odnosno spinove o tome da je Cvetković bio povezan sa kosovskim političarima, pre svih, sa Hašimorn Tačijem, predsednikom Kosova, sagovornik Danasa kaže da su mu spinovi koji dolaze sa obe strane ogavni, ali i da su, nažalost, sastavni deo ovdašnje političke scene. 

- Nadam se da će oni koji su plasirali laži biti javno označeni i da ubuduće neće biti tretirani kao relevantni izvori informacija naročito od strane medija - zaključio je Kostreš.

(BILSV, 18.06.2018)



Izjave | Ponedeljak, 23. 07. 2012. | Komentara: 2

Vučić je imao robijašku košulju za Dinkića

BEOGRAD - Gospodine Vučiću, gde su nestali ukradeni glasovi koje ste džakovima donosili? Gde je Tomislav Nikolić stekao svoje univerzitetsko obrazovanje, zapitala je danas na konstitutivnoj sednici Narodne skupštine Republike Srbije poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov.
Izjave | Nedelja, 22. 07. 2012. | Komentara: 0

Maksimalno koristiti nadležnosti Vojvodine

NOVI SAD - Komentarišući da li je odluka Ustavnog suda Srbije umanjila značaj pokrajinskog parlamenta, portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov istakla je juče u emisiji „Politbiro" na RTV Vojvodine, da Skupština APV ima pravo da republičkom parlamentu predlaže zakone, amandmane, izmene i dopune zakona, da to pravo do sada nije koristila, ali da može i dalje.
Izjave | Subota, 21. 07. 2012. | Komentara: 1

Jerkov: Vlast u Novom Sadu stabilna

NOVI SAD – Informacije da bi Socijalistička partija Srbije mogla da ugrozi stabilnost vladajuće koalicije u Novom Sadu su na nivou spekulacija, a Liga socijaldemokrata Vojvodine, a ni ja kao predsednica Skupštine grada Novog Sada iz SPS-a nismo dobili nikave informacije niti naznake da bi tako nešto moglo da se desi, navela je juče predsednica Skupštine grada Novog Sada Aleksandra Jerkov.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook