Bez komentara dok se ne utvrde sve činjenice o Cvetkoviću

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 18. 06. 2018. | Komentara: 0

Bez komentara dok se ne utvrde sve činjenice o Cvetkoviću

BEOGRAD - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za list Danas da ne želi da komentariše ništa dok se ne utvrde sve činjenice u vezi sa nestankom novinara iz Bele Crkve. 
 
LSV 

- Najružnije je praviti konstrukcije na osnovu poluinformacija ili proizvoljnih zaključaka šta se desilo - ocenio je Kostreš navodeći da su ligaše o nestanku novinara Stefana Cvetkovića obavestili odbornici LSV u Skupštini opštini Bela Crkva. 

- Oni su tražili prekid rada lokalnog parlamenta kada su shvatili da ga nema. Dan ranije su imali sastanaksa njime. Predsednik LSV Nenad Čanak je obavestio javnost o tom saznanju. Krajnje je neprijatno kad nestane čovek bez traga i glasa naročito ako se on bavi novinarstvom i ako je opoziciono nastrojen. Zbog toga smo mi i insistirali, kao i celokupna javnost, da se čovek čim pre pronađe. Dobra je vest da je on živ i zdrav i biće veoma interesantno čuti šta o nestanku imaju da kažu državni organi, ali i sam Cvetković - rekao je Kostreš. 

Komentarišući medijske vesti, odnosno spinove o tome da je Cvetković bio povezan sa kosovskim političarima, pre svih, sa Hašimorn Tačijem, predsednikom Kosova, sagovornik Danasa kaže da su mu spinovi koji dolaze sa obe strane ogavni, ali i da su, nažalost, sastavni deo ovdašnje političke scene. 

- Nadam se da će oni koji su plasirali laži biti javno označeni i da ubuduće neće biti tretirani kao relevantni izvori informacija naročito od strane medija - zaključio je Kostreš.

(BILSV, 18.06.2018)



Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Pokrajinska vlada da učini sve da RTV što pre dobije direktora

Predsednik poslaničke grupe „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine Saša Šućurović pozvao je Pokrajinsku vladu i njenog predsednika Igora Mirovića da učine sve da Upravni odbor RTV u što kraćem roku izabere direktora pokrajinskog javnog medijskog servisa. 
Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Šućurović: Vojvodina decenijama zanemarena, budžeti i rebalansi su Dani mrmota

Poslanička grupa „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine neće podržati rebalans budžeta AP Vojvodine, izjavio je predsednik ove poslaničke grupe Saša Šućurović. On je istakao da ga rebalans vojvođanskog budžeta asocira na film Harolda Ramisa „Dani mrmota“. 
Izjave | Nedelja, 28. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučević na čelu SNS-a - Vučić posle Vučića

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI Bojan Kostreš ocenio je da izbor nekadašnjeg gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za predsednika Srpske napredne stranke (SNS) zapravo može da se sažme u rečenicu „Vučić posle Vučića“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook