Bitnija je normalizacija odnosa sa Kosovom, nego utrkivanje

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 05. 11. 2018. | Komentara: 0

Bitnija je normalizacija odnosa sa Kosovom, nego utrkivanje

BEOGRAD - Utrkivanje ko je priznao, a ko je povukao priznanje Kosova podseća na utrkivanje ili derbi na začelju tabele. I to neke treće razredne lige, izjavio je generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš za list Danas.

LSV

Komentarišući Dačićeve izjave povodom navodnih povlačenja priznanja Kosova, Kostreš je kazao i da umesto brige oko tog odnosa između brojeva, bitnija je suština, a ona se odnosi na normalizaciju odnosa Srbije i Kosova i doprinosa boljem životu svih građana.

- Jer, nema evropskih integracija Srbija bez potpisivanja pravno obavezujućeg sporazuma Srbije i Kosova, a evropske integracije su najvažniji prioritet naše države. Dakle, potpuno je nebitno da li su u pravu Ivica Dačić ili Bedžet Pacoli u vezi sa oprečnim tvrdnjama o tome ko je povukao i da li je iko povukao priznanje Kosova - zaključio je Kostreš.

(BILSV, 05.11.2018)



Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Pokrajinska vlada da učini sve da RTV što pre dobije direktora

Predsednik poslaničke grupe „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine Saša Šućurović pozvao je Pokrajinsku vladu i njenog predsednika Igora Mirovića da učine sve da Upravni odbor RTV u što kraćem roku izabere direktora pokrajinskog javnog medijskog servisa. 
Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Šućurović: Vojvodina decenijama zanemarena, budžeti i rebalansi su Dani mrmota

Poslanička grupa „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine neće podržati rebalans budžeta AP Vojvodine, izjavio je predsednik ove poslaničke grupe Saša Šućurović. On je istakao da ga rebalans vojvođanskog budžeta asocira na film Harolda Ramisa „Dani mrmota“. 
Izjave | Nedelja, 28. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučević na čelu SNS-a - Vučić posle Vučića

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI Bojan Kostreš ocenio je da izbor nekadašnjeg gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za predsednika Srpske napredne stranke (SNS) zapravo može da se sažme u rečenicu „Vučić posle Vučića“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook