Bogaroški: Vojvođanima sa naprednjacima nije bolje

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 23. 01. 2018. | Komentara: 0

Bogaroški: Vojvođanima sa naprednjacima nije bolje

NOVI SAD - Komentarišući izjavu Balinta Pastora da je SNS bolji za Vojvodinu nego DS, potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i šef poslaničke grupe LSV u vojvođanskoj skupštini Branislav Bogaroški u izjavi za list Danas kaže da je možda bolje SVM-u od kada je SNS na vlasti, ali da je siguran da građanima Vojvodine nije.

LSV
 
- Vojvodina dobija manje od sedam odsto iz republičkog budžeta. Takođe, tema o zakonu o finansiranju Vojvodine više uopšte nije ni tema. Na tom planu se apsolutno ništa nije uradilo već dve godine. Ne razumem zato konstataciju funkcionera SVM Balinta Pastora da je bolje sa „naprednjacima“ - rekao je Bogaroški odgovarajući na pitanje u Danasovoj rubrici „Pitanje-odgovor“.
 
(BILSV, 23.01.2018)



Izjave | Sreda, 31. 10. 2012. | Komentara: 0

Stojšić: Ulagati u infrastrukturu Pokrajine

BEOGRAD – Srbija bi trebalo da napravi sveobuhvatnu strategiju saobraćaja kako bi se znalo šta su prioriteti, jer je sadašnja situacija u kojoj se čak 80 odsto ukupnog saobraćaja odvija drumovima neodrživa, ocenio je danas narodni poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Đorđe Stojšić.
Izjave | Utorak, 30. 10. 2012. | Komentara: 0

Papuga: Zakon o upravljanju migracijama nedorečen

NOVI SAD – Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga rekla je da Predlog zakona o upravljanju migracijama nije dobro formulisan i da je nedorečen, zbog čega ga poslanička grupa LSV neće podržati.
Izjave | Utorak, 30. 10. 2012. | Komentara: 0

Promenom zakona do policijske uprave za Vojvodinu

NOVI SAD – Komentarišući jučerašnju izjavu premijera Srbije i ministra policije Ivice Dačića da će policija u Srbiji ostati jedinstvena, ali da se može razgovarati o organizaciji rada u Pokrajini, zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš rekao je za “Večernje novosti” da LSV neće odustati od inicijative da APV ima određenu autonomiju nad policijom, kao što je imala po Ustavu iz 1974. godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook