Bolje je i danima razgovarati, nego ćutati i probleme stavljati pod tepih

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 28. 09. 2019. | Komentara: 0

Bolje je i danima razgovarati, nego ćutati i probleme stavljati pod tepih

NOVI SAD – Ukoliko dođe do dijaloga svih političkih partija sa javnim servisom, o čemu se spekuliše ovih dana, Liga socijaldemokrata Vojvodine će u njemu učestvovati.

LSV

- LSV smatra da je uloga RTS, kao medijskog Javnog servisa naše države, zakonom jasno precizirana. RTS ima obavezu objektivnog informisanja svih građana Republike Srbije, u šta spada i ravnopravan tretman svih političkih stranaka - kaže za Talas portparol LSV-a Aleksandar Marton.

On dodaje da je samo potrebno da RTS poštuje zakon, ali da se LSV, naravno, zalaže za dijalog, ukoliko je on potreban za razjašnjavanje mogućih nedoumica.

- Bolje je i danima razgovarati i rešavati probleme, nego ćutati i probleme stavljati pod tepih. Javni servis ima bitnu ulogu u našem društvu. Mi ga vidimo kao nezavisnu instituciju na čiji rad politika ne sme da ima uticaj. Kao rezime ponavljam ono što sam maločas rekao. Samo poštovati Zakon i problemi će postati sve manji - zaključuje Marton.

(SzILSV, 28.09.2019)




Izjave | Sreda, 04. 04. 2012. | Komentara: 0

Za Novi Sad su ključne investicije

NOVI SAD - Ključna reč za svakoga ko će da preuzme odgovornost za način na koji Novi Sad funkcioniše su investicije i to je moja lična najveća zamerka sadašnjem gradonačelniku – izjavila je sinoć u emisji “Prst u oko” na Novosadskoj televiziji portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidatkinja Lige za gradonačelnicu Novog Sada Aleksandra Jerkov.
Izjave | Sreda, 04. 04. 2012. | Komentara: 0

Čanak: Podrška evropskom putu Srbije

BEOGRAD – Srbija se danas nalazi na raskrsnici, a predsednik Demokratske stranke Boris Tadić je simbol jedne opcije koja je Srbiju povukla na evropski put, zbog čega ćemo na predsedničkim izborima podržati njega, istakao je danas lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.
Izjave | Utorak, 03. 04. 2012. | Komentara: 0

Novosadski parlament jedan od najaktivnijih

NOVI SAD – Skupština grada Novog Sada u prethodne četiri godine bila je jedna od najaktivnijih u zemlji, ocenio je sinoć predsednik tog parlamenta Aleksandar Jovanović. Gostujući u emisiji “Bez cenzure” na TV Panonija, Jovanović je podsetio da je aktuelni saziv novosadske skupštine održao 50 sednica, što je za četvrtinu više od prethodnog a što bi, prema njegovoj oceni, značilo da joj je mandat trajao godinu dana duže.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook