Bolje je i danima razgovarati, nego ćutati i probleme stavljati pod tepih

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 28. 09. 2019. | Komentara: 0

Bolje je i danima razgovarati, nego ćutati i probleme stavljati pod tepih

NOVI SAD – Ukoliko dođe do dijaloga svih političkih partija sa javnim servisom, o čemu se spekuliše ovih dana, Liga socijaldemokrata Vojvodine će u njemu učestvovati.

LSV

- LSV smatra da je uloga RTS, kao medijskog Javnog servisa naše države, zakonom jasno precizirana. RTS ima obavezu objektivnog informisanja svih građana Republike Srbije, u šta spada i ravnopravan tretman svih političkih stranaka - kaže za Talas portparol LSV-a Aleksandar Marton.

On dodaje da je samo potrebno da RTS poštuje zakon, ali da se LSV, naravno, zalaže za dijalog, ukoliko je on potreban za razjašnjavanje mogućih nedoumica.

- Bolje je i danima razgovarati i rešavati probleme, nego ćutati i probleme stavljati pod tepih. Javni servis ima bitnu ulogu u našem društvu. Mi ga vidimo kao nezavisnu instituciju na čiji rad politika ne sme da ima uticaj. Kao rezime ponavljam ono što sam maločas rekao. Samo poštovati Zakon i problemi će postati sve manji - zaključuje Marton.

(SzILSV, 28.09.2019)




Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Pokrajinska vlada da učini sve da RTV što pre dobije direktora

Predsednik poslaničke grupe „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine Saša Šućurović pozvao je Pokrajinsku vladu i njenog predsednika Igora Mirovića da učine sve da Upravni odbor RTV u što kraćem roku izabere direktora pokrajinskog javnog medijskog servisa. 
Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Šućurović: Vojvodina decenijama zanemarena, budžeti i rebalansi su Dani mrmota

Poslanička grupa „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine neće podržati rebalans budžeta AP Vojvodine, izjavio je predsednik ove poslaničke grupe Saša Šućurović. On je istakao da ga rebalans vojvođanskog budžeta asocira na film Harolda Ramisa „Dani mrmota“. 
Izjave | Nedelja, 28. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučević na čelu SNS-a - Vučić posle Vučića

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI Bojan Kostreš ocenio je da izbor nekadašnjeg gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za predsednika Srpske napredne stranke (SNS) zapravo može da se sažme u rečenicu „Vučić posle Vučića“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook