Kostreš: Diletantska odluka o bojkotu izbora

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 08. 12. 2017. | Komentara: 0

Kostreš: Diletantska odluka o bojkotu izbora

NOVI SAD - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš optužio je večeras Pokret slobodnih građana i Narodnu stranku da su odlukom o bojkotu izbora u pet lokalnih samouprava u Srbiji zapravo te opštine "bez borbe predale Aleksandru Vučiću".

LSV

- Mislim da je vreme da se jasno kaže da diletantima nije mesto u politici i da ako nisu spremni i sposobni, a nisu, da dižu revolucije, onda neka učestvuju u izbornom procesu, jer je to najmanje što mogu da urade za razvoj demokratije u Srbiji - rekao je Kostreš agenciji Beta.

On je rekao da mu je "potpuno nejasno" kako neko želi da se bavi politikom i da učestvuje u političkim procesima jedne države a da ne učestvuje na izborima.

- Neverovatno mi je da postoji pokušaj da se Vučiću te opštine predaju bez borbe, i da nema Demokratske stranke, koja će u tim opštinama samostalno nastupiti a u Pećincima u koaliciji sa LSV, ti koji se navodno bore, bi bez zrna baruta poklonili Vučiću pet lokalnih samouprava. Možda oni misle da će im Vučić ponuditi učesće u vlasti u tih pet lokalnih samouprava kao što su mislili da će im ponuditi premijersko mesto, ali to se neće desiti - kazao je Kostreš.
(BILSV, 07.12.2017)



Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Šućurović: Vojvodina decenijama zanemarena, budžeti i rebalansi su Dani mrmota

Poslanička grupa „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine neće podržati rebalans budžeta AP Vojvodine, izjavio je predsednik ove poslaničke grupe Saša Šućurović. On je istakao da ga rebalans vojvođanskog budžeta asocira na film Harolda Ramisa „Dani mrmota“. 
Izjave | Nedelja, 28. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučević na čelu SNS-a - Vučić posle Vučića

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI Bojan Kostreš ocenio je da izbor nekadašnjeg gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za predsednika Srpske napredne stranke (SNS) zapravo može da se sažme u rečenicu „Vučić posle Vučića“.
Izjave | Subota, 20. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: U LSV nema konfuzije, vreme je za mlađe ljude

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da u stranci nema konfuzije posle odlaska višegodišnjeg lidera.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook