Kostreš: Hoće da budu Vučić umesto Vučića

 
 
Izbori u LSV
Izjave | Ponedeljak, 31. 08. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Hoće da budu Vučić umesto Vučića

Novi Sad – Generalni sekretar LSV Bojan Kostreš kaže za Politiku da se pravi velika logička greška u situaciji u kojoj se stvari postavljaju tako što se kaže: imate Vučića, koji je na vlasti, i imate ljude koji su opozicija, a oni koji nisu ni za vlast, ni za deo opozicije, ne postoje ili su dupli izdajnici.

LSV

“U LSV i Vojvođanskom frontu postavljamo stvari na drugačiji način. Spremni smo da sarađujemo sa svim političkim grupacijama koje imaju isti sitem vrednosti ili žele da rešavju pitanja koja su nama bitna, kao što su autonomija Vojvodine, pomirenje u regionu, rešavanje pitanja Kosova, smanjenje uticaja Rusije i evrointegracije” kaže Kostreš za naš list. Navodi da su sujete problem u politici.
 
“Ova samoproklamovana opozicija hoće da bude Vučić umesto Vučića, I oni u suštini ne nude ništa drugačije, novije i bolje. Zato stalno slušamo da Vučić ništa ne valja, zato što je on na vlasti, a to su žalopojke onih koji bi na isti način vladali” zaključuje Kostreš za Politiku.


(SzI LSV, 31.08.2020)Izjave | Utorak, 20. 10. 2020. | Komentara: 0

Sintagma Srpski svet je Velika Srbija za one sa jeftinim ulaznicama

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak očekuje da bi moglo da se dogodi da Vlada Srbije biti imenovana sutra, a da se do sada čekalo da bi se „pokazalo ko je nervozniji i ko će za koga i kod koga lobirati i za šta“. 
Izjave | Subota, 10. 10. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Naše društvo se mora graditi na antifašizmu

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da se naše društvo mora graditi na antifašizmu kao jednom od osnovnih vrednosti. Zamoljen da prokomentariše izjavu Boška Obradovića da bi grobno mesto Josipa Broza Tita trebalo izmestiti u Hrvatsku, Kostreš je istakao da je to pokušaj privlačenja pažnje nebitnim stvarima.
Izjave | Četvrtak, 08. 10. 2020. | Komentara: 0

Marton: Dverjanima poslednjih dana puna usta lustracije

Portparol LSV Aleksandar Marton reagovao je danas povodom poslednjih istupanja predstavnika pokreta Dveri.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook