Kostreš: Hoće da budu Vučić umesto Vučića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 31. 08. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Hoće da budu Vučić umesto Vučića

Novi Sad – Generalni sekretar LSV Bojan Kostreš kaže za Politiku da se pravi velika logička greška u situaciji u kojoj se stvari postavljaju tako što se kaže: imate Vučića, koji je na vlasti, i imate ljude koji su opozicija, a oni koji nisu ni za vlast, ni za deo opozicije, ne postoje ili su dupli izdajnici.

LSV

“U LSV i Vojvođanskom frontu postavljamo stvari na drugačiji način. Spremni smo da sarađujemo sa svim političkim grupacijama koje imaju isti sitem vrednosti ili žele da rešavju pitanja koja su nama bitna, kao što su autonomija Vojvodine, pomirenje u regionu, rešavanje pitanja Kosova, smanjenje uticaja Rusije i evrointegracije” kaže Kostreš za naš list. Navodi da su sujete problem u politici.
 
“Ova samoproklamovana opozicija hoće da bude Vučić umesto Vučića, I oni u suštini ne nude ništa drugačije, novije i bolje. Zato stalno slušamo da Vučić ništa ne valja, zato što je on na vlasti, a to su žalopojke onih koji bi na isti način vladali” zaključuje Kostreš za Politiku.


(SzI LSV, 31.08.2020)



Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Šućurović: Vojvodina decenijama zanemarena, budžeti i rebalansi su Dani mrmota

Poslanička grupa „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine neće podržati rebalans budžeta AP Vojvodine, izjavio je predsednik ove poslaničke grupe Saša Šućurović. On je istakao da ga rebalans vojvođanskog budžeta asocira na film Harolda Ramisa „Dani mrmota“. 
Izjave | Nedelja, 28. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučević na čelu SNS-a - Vučić posle Vučića

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI Bojan Kostreš ocenio je da izbor nekadašnjeg gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za predsednika Srpske napredne stranke (SNS) zapravo može da se sažme u rečenicu „Vučić posle Vučića“.
Izjave | Subota, 20. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: U LSV nema konfuzije, vreme je za mlađe ljude

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da u stranci nema konfuzije posle odlaska višegodišnjeg lidera.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook