Kostreš: Naše društvo se mora graditi na antifašizmu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 10. 10. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Naše društvo se mora graditi na antifašizmu

NOVI SAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da se naše društvo mora graditi na antifašizmu kao jednom od osnovnih vrednosti. Zamoljen da prokomentariše izjavu Boška Obradovića da bi grobno mesto Josipa Broza Tita trebalo izmestiti u Hrvatsku, Kostreš je istakao da je to pokušaj privlačenja pažnje nebitnim stvarima. 

LSV

- Mnogo važnije od toga gde je sahranjen Josip Broz jeste to kada će se naše društvo suočiti sa relativizacijom zločina koje su zlikovci radili u ime srpskog naroda od Ljotića do Mladića. Naše društvo se mora graditi na antifašizmu kao jednom od osnovnih vrednosti na kojima počivaju sva demokratska društva danas – istakao je Kostreš u izjavi za list Danas.


 (SzILSV, 10.10.2020)



Izjave | Sreda, 02. 11. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Liga uveliko u pripremi za izbore

NOVI SAD - Potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević izjavila je za današnji Dnevnik da je LSV uveliko u pripremi za predstojeće izbore. Liga je, naime, još krajem juna oformila Centralni izborni štab, koji predvodi zamenik predsednika stranke Bojan Kostreš.
Izjave | Sreda, 02. 11. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Naprednjaci ne mogu da sakriju šešeljevsko lice

NOVI SAD - Takozvani naprednjaci, drugo krilo Srpske radikalne stranke, ne mogu da sakriju svoje šešeljevsko lice - izjavio je za list Danas zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš odgovarajući na pitanje: Kako ocenjujete političke okršaje povodom ruskog ambasadora Konuzina?
Izjave | Sreda, 02. 11. 2011. | Komentara: 0

Dvadeset godina od prvog duela sa Šešeljem

PANČEVO - Liga socijaldemokrata Vojvodine će u Pančevu postići iznenađujuće rezultate na narednim izborima, ocenio je sinoć predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, tokom boravka u tom gradu. Lider LSV je u Pančevu boravio u sklopu redovnih stranačkih aktivnosti tokom kojih se po odborima LSV širom Vojvodine razgovara o aktuelnoj političkoj situaciji i pripremama za buduće izbore.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook