Kostreš: Ni Mekalister nam neće pomoći ako smo isključivi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 27. 08. 2019. | Komentara: 0

Kostreš: Ni Mekalister nam neće pomoći ako smo isključivi

NOVI SAD - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš sumnja da predsedavajući Odbora Evropskog parlamenta za spoljne poslove Dejvid Mekalister može da pomogne u dijalogu između vlasti i opozicije u Srbiji ako među nama postoji ovolika isključivost. On dodaje i da nema ništa protiv da se evropski zvaničnik uključi u te razgovore, ukoliko će njegovo prisustvo pomoći prevazilaženju nesuglasica. 

LSV

Kostreš je ovako prokomentarisao poziv predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića Dejvidu Mekalisteru da organizuje evroposko posredovanje razgovora vlasti i opozicije o izbornim uslovima.

- Ideja gospodina Trifunovića nije loša ako želimo da priznamo da smo mi kao društvo nesposobni da kreiramo izborna pravila i uslove, koji su uzgred budi rečeno na snazi davno pre dolaska Vučića na vlast - ocenjuje Kostreš za "Danas" dodajući da izborni proces nije bio bolje uređen ni kada je današnja opozicija vladala. 

 (SzILSV, 27.08.2019)



Izjave | Utorak, 05. 06. 2012. | Komentara: 0

Nećemo se sastati sa Nikolić master Tomislavom

NOVI SAD - Predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine neće učestvovati u sutrašnjim konsultacijama predsednika Srbije Tomislava Nikolića sa delegacijom Demokratske stranke i njenih koalicionih partnera u vezi sa formiranjem vlade, izjavio je danas zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.
Izjave | Utorak, 05. 06. 2012. | Komentara: 0

Najvažnije dogovoriti principe

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine u svakodnevnom je konktaktu sa predstavnicima Demokratske stranke u Novom Sadu, ali još nije dobila zvaničan poziv za pregovore o formiranju pokrajinske vlasti, rekao je danas Tanjugu zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.
Izjave | Petak, 01. 06. 2012. | Komentara: 0

Nema saradnje sa četničkim vojvodom

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i republički poslanik Bojan Kostreš izjavio je za „Dnevnik” da su poslanici LSV bojkotovali zakletvu Tomislava Nikolića jer ne mogu da ignorišu „činjenicu da se na mesto predsednika inauguriše čovek koji je više puta kršio pravila ponašanja i zaobilazio činjenice”.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook