Kostreš: Ni Mekalister nam neće pomoći ako smo isključivi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 27. 08. 2019. | Komentara: 0

Kostreš: Ni Mekalister nam neće pomoći ako smo isključivi

NOVI SAD - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš sumnja da predsedavajući Odbora Evropskog parlamenta za spoljne poslove Dejvid Mekalister može da pomogne u dijalogu između vlasti i opozicije u Srbiji ako među nama postoji ovolika isključivost. On dodaje i da nema ništa protiv da se evropski zvaničnik uključi u te razgovore, ukoliko će njegovo prisustvo pomoći prevazilaženju nesuglasica. 

LSV

Kostreš je ovako prokomentarisao poziv predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića Dejvidu Mekalisteru da organizuje evroposko posredovanje razgovora vlasti i opozicije o izbornim uslovima.

- Ideja gospodina Trifunovića nije loša ako želimo da priznamo da smo mi kao društvo nesposobni da kreiramo izborna pravila i uslove, koji su uzgred budi rečeno na snazi davno pre dolaska Vučića na vlast - ocenjuje Kostreš za "Danas" dodajući da izborni proces nije bio bolje uređen ni kada je današnja opozicija vladala. 

 (SzILSV, 27.08.2019)



Izjave | Sreda, 14. 12. 2011. | Komentara: 0

Spreman da uloži znanje i energiju u svoj grad

BEOGRAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš, koji bi trebalo da bude kandidat za gradonačelnika Zrenjanina, istakao je danas za Kurir da je spreman da uloži znanje i energiju u taj grad kako bi se u njemu još bolje i kvalitetnije živelo.
Izjave | Nedelja, 11. 12. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Ne smemo odustati od EU

BEOGRAD – Komentarišući odlaganje dodele Srbiji statusa kandidata za članstvo u EU, predsednica Odbora za evropske integracije i međunarodnu regionalnu saradnju u Skupštini AP Vojvodine Maja Sedlarević je za TV B92 istakla da se sada ne sme stati na evropskom putu.
Izjave | Petak, 09. 12. 2011. | Komentara: 0

Velika pobeda proevropskih snaga

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je da današnja odluka da se odloži dodeljivanje kandidature Srbiji za mart 2012. godine predstavlja veliku pobedu proevropskih snaga u državi.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook