Kostreš: Srbija se mora regionalizovati i decentralizovati

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 13. 06. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Srbija se mora regionalizovati i decentralizovati

NOVI SAD - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjaivo je da je tužno što u Srbiji o asfaltiranju lokalnih i seoskih puteva mora da vodi računa predsednik Republike ma ko on to bio. On je tako odgovorio na pitanje lista Danas da prokomentariše to što je Aleksandar Vučić hitno poslao direktora Puteva Srbije Zorana Drobnjaka u selo Kukulovce nakon što su meštani medijima rekli da predsednik Srbije nije ispunio ranija obećanja.

LSV

- To samo pokazuje da je sistem u kome živimo potpuno pogrešan i da se mora menjati.To je jedan od osnovnih razloga zbog kojih se ja bavim politikom da se promeni sistem i da imamo Srbiju u kojoj će se problemi rešavati tamo gde oni nastaju, a ne sve u jednoj glavi i u jednom centru. Srbija se mora regionalizovati i decentralizovati a ulaskom u Evropu ćemo uvesti i princip supsidijarnosti – zaključio je Kostreš.

(SzILSV, 13.06.2020)




Izjave | Sreda, 06. 12. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučićeva poseta kol-centru je marketinški trik

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš izjavio je da je poruka Aleksandra Vučića posetom kol-centru SNS poruka jasna.

Izjave | Subota, 02. 12. 2023. | Komentara: 0

Vojvodina mora biti tema ovih izbora. Sačuvaćemo vojvođanski način života

Koalicija VOJVOĐANI – Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani, Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara, Zajedno za Vojvodinu – Bojan Kostreš insistira na decentralizaciji i da se pokrajini vrate nadležnosti, kazao je kandidat za pokrajinskog poslanika Aleksandar Marton.
Izjave | Sreda, 29. 11. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vojvođani se bore za bolju i bogatiju Vojvodinu

Resetovanje Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani je deo procesa smene generacija, a mladi i obrazovani ljudi, koji nameću svoje ideje, preuzeli su stranku. Ta obnovljena Liga treba da pošalje poruku da se mi borimo za bolju i bogatiju Vojvodinu, rekao je za Radio-televiziju Vojvodine predsednik LSV-Vojvođani Bojan Kostreš.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook