Kostreš: Struka nikad nije rekla da se izbori ne raspisuju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 24. 03. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Struka nikad nije rekla da se izbori ne raspisuju

NOVI SAD – Bojan Kostreš, generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine i koordinator Vojvođanskog fronta, koji na izbore izlazi u koaliciji Ujedinjena demokratska Srbija, izjavio je da ne vidi direktnu vezu između koronavirusa i izbora. Komentarišući konfuziju oko toga da li se u vreme raspisivanja izbora 4. marta znalo za to da je u Srbiji bilo ili nije bilo koronavirusa, Kostreš ističe struka nikad nije ni rekla da se ne raspisuju izbori.

LSV

- Recimo, struka je rekla kada da se zatvore škole i slične mere da se povuku. Struka nikad nije rekla da se ne raspisuju izbori. Izbori su raspisani u skladu sa Ustavom i zakonima koji regulišu tu oblast. Ako želite da tražite „dlaku u jajetu“, uvek možete naći opravdanje i objašnjenje zašto su izbori pogrešni ili zašto nisu trebali ni biti raspisani, ali to je deo bojkotaške propagande. Glavno je pitanje šta je bolje za Srbiju - ići na izbore ili organizovati sukobe na ulici. Ja sam uvek za institucionalno rešenje i za izbore, a voleo bih da znam kako ćemo Vučiću videti leđa ako ga ne pobedimo na izborima – rekao je Kostreš za Danas.
(SzILSV, 24.03.2020)



Izjave | Subota, 11. 11. 2023. | Komentara: 0

Vojvodina mora biti jedan od faktora promene vlasti

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš izjavio je da je jedan od razloga što još nisu raspisani pokrajinski izbori to što naprednjaci nisu sigurni u pobedu u Vojvodini.
Izjave | Utorak, 07. 11. 2023. | Komentara: 0

Beograd i Vojvodina mogu da naprave promenu u Srbiji

Upitan da prokomentariše negativnu kampanju režimskih medija i vlasti protiv Vladimira Obradovića, kandidata za gradonačelnika liste „Srbija protiv nasilja“, predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš kaže da je „očekivana pobeda opozicije u Beogradu, početak rušenja režima Aleksandra Vučića“.
Izjave | Sreda, 01. 11. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Pastor najviše učinio na popravljanju odnosa Srbije i Mađarske, izbore će raspisati novi predsednik Skupštine Vojvodine

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš izjavio je da je smrt predsednika Saveza vojvođanskih Mađara i Skupštine AP Vojvodine Ištvana Pastora veliki gubitak za njegovu porodicu, ali i politiku u Vojvodini, naročito za SVM. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook