Kostreš: Struka nikad nije rekla da se izbori ne raspisuju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 24. 03. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Struka nikad nije rekla da se izbori ne raspisuju

NOVI SAD – Bojan Kostreš, generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine i koordinator Vojvođanskog fronta, koji na izbore izlazi u koaliciji Ujedinjena demokratska Srbija, izjavio je da ne vidi direktnu vezu između koronavirusa i izbora. Komentarišući konfuziju oko toga da li se u vreme raspisivanja izbora 4. marta znalo za to da je u Srbiji bilo ili nije bilo koronavirusa, Kostreš ističe struka nikad nije ni rekla da se ne raspisuju izbori.

LSV

- Recimo, struka je rekla kada da se zatvore škole i slične mere da se povuku. Struka nikad nije rekla da se ne raspisuju izbori. Izbori su raspisani u skladu sa Ustavom i zakonima koji regulišu tu oblast. Ako želite da tražite „dlaku u jajetu“, uvek možete naći opravdanje i objašnjenje zašto su izbori pogrešni ili zašto nisu trebali ni biti raspisani, ali to je deo bojkotaške propagande. Glavno je pitanje šta je bolje za Srbiju - ići na izbore ili organizovati sukobe na ulici. Ja sam uvek za institucionalno rešenje i za izbore, a voleo bih da znam kako ćemo Vučiću videti leđa ako ga ne pobedimo na izborima – rekao je Kostreš za Danas.
(SzILSV, 24.03.2020)



Izjave | Sreda, 12. 07. 2023. | Komentara: 0

U Srbiji su zakoni i dobrosusedski odnosi iza ličnih interesa

Upitan da prokomentariše neizručenje Svetozara Marovića Crnoj Gori, a o čemu su pitani i predsednici Crne Gore i Srbije Jakov Milatović i Aleksandar Vučić prilikom nedavnog susreta, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš je rekao da je takva situacija neverovatna.
Izjave | Utorak, 27. 06. 2023. | Komentara: 0

Marton: Vučić svojim istupima produbljuje podele u našem društvu

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Aleksandar Marton izjavio je za zrenjaninsku KTV da su građani sa pravom veoma nezadovoljni  i da je to razlog zašto već nedeljama protestuju. 
Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Pokrajinska vlada da učini sve da RTV što pre dobije direktora

Predsednik poslaničke grupe „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine Saša Šućurović pozvao je Pokrajinsku vladu i njenog predsednika Igora Mirovića da učine sve da Upravni odbor RTV u što kraćem roku izabere direktora pokrajinskog javnog medijskog servisa. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook