Kostreš: Važna je jedinstvena lista koja će se suprotstaviti Vučićevom režimu

 
 
Izbori u LSV
Izjave | Četvrtak, 27. 02. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Važna je jedinstvena lista koja će se suprotstaviti Vučićevom režimu

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak zakazao je sednicu Predsedništva i Glavnog odbora za danas, a generalni sekretar LSV Bojan Kostreš izjavio je da očekuje donošenje odluke o izlasku na izbore.

LSV

- Očekujem da če Glavni odbor doneti odluku o izlasku na izbore kao i daljim potezima koje Liga socijaldemokrata Vojvodine treba da povuče. Nama je istinski bitno da se formira Evropski blok i mi ćemo se i potruditi da takva evropska lista bude predstavnik svih onih koji se zalažu za evropsku, demokratsku, modernu Srbiju. Mi ne krijemo da je Vojvođanski front nama uvek bio prioritet i tako će i ostati - ističe Bojan Kostreš za „Danas“. 

Dodaje da se nada da će sednica glavnog odbora LSV biti inicijalna kapisla koje će ubrzati razgovore oko formiranja predizborne koalicije.

- Važno je da imamo jedinstvenu listu koja će izaći na izbore i suprotstaviti se režimu Aleksandra Vučića. Listu koja će se bezrezervno boriti za interese građanske Srbije i biti alternativa nacionalističkom i centralističkom režimu i nacionalističkom i centralističkoj samoproglašenoj pravoj opoziciji - zaključuje Kostreš.
(SzILSV, 27.02.2020)
Izjave | Utorak, 26. 05. 2020. | Komentara: 0

Čanak: Vojvodina neodvojivi deo Srbije

Vojvodina je integralni deo Srbije i ne može opstati kao nezavisna država, izjavio je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.
Izjave | Utorak, 26. 05. 2020. | Komentara: 0

Srbijagas neopravdano troši novac na automobile dok im država prašta dugove

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da je potpuno neopravdano da JP „Srbijagas“ u ovom momentu potroši više od 600.000 evra za nabavku automobila, naročito ako se zna da im je država nedavno oprostila preko milijardu evra duga. 
Izjave | Nedelja, 24. 05. 2020. | Komentara: 0

Marton: Zašto nadležni ne reaguju na izjave Kapetana Dragana o Legiji

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton pozvao je nadležne državne organe da reaguju na izjave Dragana Vasiljkovića, poznatijeg kao Kapetan Dragan, u kojima slavi organizatora atentata na premijera Srbije Zorana Đinđića Milorada Ulemeka zvanog Legija i izvršioca atentata Zvezdana Jovanovića zvanog Zmija.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook