Kostreš: Vreme je da pokažemo solidarnost

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 21. 03. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Vreme je da pokažemo solidarnost

NOVI SAD - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da je sada vreme da pokažemo solidarnost i da zajedno treba da se borimo protiv pandemije koronavirusa. On je za „Politiku“ rekao da je LSV, kao i za vreme bombardovanja kada je Nenad Čanak pozvao sve vojno sposobne ligaše da se dobrovoljno prijave u vojsku, i sada pozvala mlade članove stranke da se priključe kriznim štabovima kao volonteri.

LSV 

- U selu u kom ja živim, Tomaševcu, veliki broj naših ljudi učestvuje u radu mesnog kriznog štaba. Sad je vreme da pokažemo solidarnost i spremnost da se zajedno borimo protiv problema koji nas je snašao - kaže Kostreš.

(SzILSV, 21.03.2020)




Izjave | Nedelja, 15. 01. 2012. | Komentara: 0

Crkva ne treba da se bavi politikantstvom

NOVI SAD – Komentarišući optužbe Eparhije bačke da će 70. godišnjica novosadske Racije biti obeležena sa dve odvojene komemoracije zbog sukoba Srpske pravoslavne crkve i vlasti Novog Sada, predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović kaže za današnji Dnevnik da je situacija zapravo drugačija.
Izjave | Nedelja, 15. 01. 2012. | Komentara: 0

Niko nema tapiju na osnivanje stranke

NOVI SAD – Komentarišući optužbe predsednika Rusinske demokratske stranke Miroslava Besermenjija da je osnivanje stranke „Zajedno za Vojvodinu“ zapravo manipulacija Lige socijaldemokrata Vojvodine, portparolka LSV Aleksandra Jerkov rekla je za Blic da „niko nema tapiju na osnivanje stranke, pa zašto bi to Berermenji uskraćivao Oleni Papugi koja i dalje ostaje članica Lige“.
Izjave | Četvrtak, 12. 01. 2012. | Komentara: 0

Kadrovi URS da napuste funkcije u Novom Sadu

NOVI SAD – Komentarišući jučerašnja dešavanja na sednici Skupštine grada Novog Sada i odustajanje od smene kadrova Ujedinjenih regiona Srbije sa funkcija u Gradskoj kući i javnim preduzećima, portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov istakla je u izjavama za Politiku i list Danas da bi predstavnici URS-a trebalo da podnesu ostavke na gradske funkcije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook