LSV i u narednom periodu deo vladajuće koalicije u Novom Sadu

 
 
Izbori u LSV
Izjave | Ponedeljak, 21. 09. 2020. | Komentara: 0

LSV i u narednom periodu deo vladajuće koalicije u Novom Sadu

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine postigla je dogovor sa Srpskom naprednom strankom o učešću u koaliciji u Novom Sadu, izjavio je potpredsednik LSV Robert Kolar, neposredno pre početka današnje sednice Skupštine grada Novog Sada.

LSV

Kolar je rekao da će LSV nastaviti da snosi odgovornost za Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“, kao i za sektor za saobraćaj u Gradskom veću, ali da „Tržnicom“ više neće upravljati Ligin kadar.

On je u izjavi medijima nabrojao i nekoliko komunalnih projekata koji su u prethodnom mandatu realizovani, te najavio da su takvi projekti LSV i dalje prioritet i motiv da ostanu da učestvuju u gradskoj vlasti sa SNS.
 
- Ono što je bitno to je da se oko političkih stvari o kojima se ne slažemo, poput statusa Vojvodine i državnog pravca, ne odlučuje u lokalnom parlamentu. Ono oko čega smo uspevali i uspeli i ovog puta vrlo konkretno i korektno da se dogovorimo, je na nivou samog grada, njegove infrastruktue, njegovog komunalnog sistema - istakao je Robert Kolar. 

(SzILSV, 21.09.2020)
Izjave | Utorak, 12. 01. 2021. | Komentara: 0

U Vojvodini se isušuje sve što nije uz Koridor 10

Otkad je ta „prava opozicija“, pod okriljem Saveza za Srbiju, sebe proglasila za opoziciju, od tada (preddsednik Srpske napredne stranke Aleksandar) Vučić nikad bolje nije stajao, izjavio je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak. On je gostujući na televiziji Happy rekao i da se opozicija u Srbiji pravi.
Izjave | Nedelja, 10. 01. 2021. | Komentara: 0

Kostreš: Opozicija iz nekadašnjeg SZS neprestano jača Vučićevu vlast

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš ocenio je da opozicija iz nekadašnjeg Saveza za Srbiju (SZS) i Ujedinjene opozicije Srbije svojim postupcima neprestano jača vlast predsednika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke.
Izjave | Subota, 09. 01. 2021. | Komentara: 0

Marton: DJB postaje nova Srpska radikalna stranka

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton ocenio je da pokret Dosta je bilo (DJB) sve više liči na Srpsku radikalnu stranku.
ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook