LSV izlazi na izbore, oni su vrhunac demokratije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 29. 06. 2019. | Komentara: 0

LSV izlazi na izbore, oni su vrhunac demokratije

NOVI SAD – Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je za Blic da će LSV učestvovati na izborima jer su oni vrhunac demokratije. 

LSV

- LSV će učestvovati na izborima na svim nivoima, kad god oni bili raspisani. Izborni proces predstavlja vrhunac demokratije. Bez sučeljavanja ideja i političkih programa na izborima, Srbija ne može napredovati i postati modernije društvo. Naravno, LSV insistira na omogućavanju fer izbornih uslova za sve političke aktere - kazao je Marton. 


(SzILSV, 29.06.2019)



Izjave | Utorak, 22. 11. 2011. | Komentara: 0

Čavoški, Marković i Lončar nezavisni eksperti?!

NOVI SAD - Poslanica i portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je danas da sumnja da će sutrašnja rasprava u Ustavnom sudu Srbije o oceni ustavnosti Zakona o utvrdjivanju nadležnosti Vojvodine biti nezavisna, a odluka suda merodavna i u skladu sa Ustavom Srbije, s obzirom na to ko je pozvan na raspravu.
Izjave | Subota, 19. 11. 2011. | Komentara: 0

Na Balkanu granice ne treba menjati, nego ukidati

NOVI SAD - Važno je setiti se dana kada je pre dvadeset godina JNA ušla u Vukovar, zato što taj dan simboliše, verovatno, jedan od najsramnijih perioda na ovim prostorima ikada - rekao je gostujući u sinoćnjoj emisiji Oko na Radio-televiziji Srbije predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.
Izjave | Sreda, 16. 11. 2011. | Komentara: 1

Sve što je Liga govorila se dokazalo kao istina

BEOGRAD - Lider LSV Nenad Čanak u intervjuu agenciji Tanjug nije želeo da podrobnije govori o koalicijama i rezultatima na predstojećoj izbornoj utakmici, ukazujući da o tome odlučuje Glavni odbor stranke. On je samo, kako je naglasio, preliminarno rekao da je većinski stav da LSV, za sada, ide samostalno na lokalne i pokrajinske izbore.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook