Marton: Bojkot izbora jedan od razloga što je Vučić neprikosnoveni vladar

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 30. 07. 2020. | Komentara: 0

Marton: Bojkot izbora jedan od razloga što je Vučić neprikosnoveni vladar

ZRENJANIN – Aleksandra Vučića za neprikosnovenog vladara nije postavio Sem Fabrici, već, između ostalog, i bojkot izbora, izjavio je portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton za list Danas. Tako je prokomentarisao pitanje Borka Stefanovića upućeno Semu Fabriciju zašto EU podržava autokratu Vučića.

LSV

- Nije mi jasno da li SSP želi da netaktičnim odnosom sa evropskim diplomatama sebi učvrsti pozicije prema ruskim interesima ili da ovako bahatom komunikacijom pokaže da ih ne interesuje šta Evropljani misle. Vučića nije Sem Fabrici postavio u poziciju neprikosnovenog vladara u Srbiji, već, između ostalog, i bojkot izbora. Gospodin Stefanović ima iskustva u diplomatiji, pa ne verujem da je ovo gaf, a za njegove stvarne namere morate njega pitati – istakao je Marton.

(SzILSV, 30.07.2020)




Izjave | Nedelja, 19. 11. 2023. | Komentara: 0

Opozicija da shvati da je i u Vojvodini moguća promena

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Aleksandar Marton izjavio je da Ligi i drugim opozicionim strankama atmosfera, u kojoj su pokrajinski izbori raspisani, ide na ruku. 
Izjave | Subota, 11. 11. 2023. | Komentara: 0

Vojvodina mora biti jedan od faktora promene vlasti

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš izjavio je da je jedan od razloga što još nisu raspisani pokrajinski izbori to što naprednjaci nisu sigurni u pobedu u Vojvodini.
Izjave | Utorak, 07. 11. 2023. | Komentara: 0

Beograd i Vojvodina mogu da naprave promenu u Srbiji

Upitan da prokomentariše negativnu kampanju režimskih medija i vlasti protiv Vladimira Obradovića, kandidata za gradonačelnika liste „Srbija protiv nasilja“, predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš kaže da je „očekivana pobeda opozicije u Beogradu, početak rušenja režima Aleksandra Vučića“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook