Marton: Đilas, Jeremić i Obradović odgovorni za Vučićevu apsolutnu vlast

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 23. 12. 2020. | Komentara: 0

Marton: Đilas, Jeremić i Obradović odgovorni za Vučićevu apsolutnu vlast

NOVI SAD - Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton optužio je opozicione lidere Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića da su odgovorni za to što predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ima „apsolutnu vlast“ u Srbiji.

LSV

- Ako ne želite korupciju u državi, državni službenici moraju da budu pristojno plaćeni, a za sastav parlamenta se obratite Đilasu, Obradoviću i Jeremiću koji su bojkotovali izbore i time dozvolili Vučiću da ima apsolutnu vlast - napisao je Marton na Tviteru.

On je to napisao povodom napisa u medijima koji se bave povećanjem plata za republičke poslanike.

(SzILSV, 23.12.2020)




Izjave | Subota, 11. 11. 2023. | Komentara: 0

Vojvodina mora biti jedan od faktora promene vlasti

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš izjavio je da je jedan od razloga što još nisu raspisani pokrajinski izbori to što naprednjaci nisu sigurni u pobedu u Vojvodini.
Izjave | Utorak, 07. 11. 2023. | Komentara: 0

Beograd i Vojvodina mogu da naprave promenu u Srbiji

Upitan da prokomentariše negativnu kampanju režimskih medija i vlasti protiv Vladimira Obradovića, kandidata za gradonačelnika liste „Srbija protiv nasilja“, predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš kaže da je „očekivana pobeda opozicije u Beogradu, početak rušenja režima Aleksandra Vučića“.
Izjave | Sreda, 01. 11. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Pastor najviše učinio na popravljanju odnosa Srbije i Mađarske, izbore će raspisati novi predsednik Skupštine Vojvodine

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš izjavio je da je smrt predsednika Saveza vojvođanskih Mađara i Skupštine AP Vojvodine Ištvana Pastora veliki gubitak za njegovu porodicu, ali i politiku u Vojvodini, naročito za SVM. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook