Marton: Komšić vraćanjem Titove fotografije pokušava da pomiri posvađane

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 08. 12. 2018. | Komentara: 0

Marton: Komšić vraćanjem Titove fotografije pokušava da pomiri posvađane

NOVI SAD – Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da član Predsedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić vraćanjem fotografije Josipa Broza Tita u svoj kabinet pokušava da pomiri posvađane.

LSV

- Žejko Komšić je u predizbornoj kampanji nagoveštavao vraćanje Titove slike u kabinet. Ovim činom je to obećanje ispunio. Smatram da je Josip Broz Tito za Bosnu i Hercegovinu učinio puno. Žpre svega, načinio ju je ravnopravnim delom Federacije. To je veoma bitno reći, jer je BiH oduvek bila teritorija koju su nogi svojatali. Nacionalisti su u BiH zatvorili fabrike i otvorili frontove. Ti frontovi, nažalost, nisu u potpunosti uklonjeni. Željko Komšić, sasvim je sigurno, pokušava da likom i delom Josipa Broza Tita pomiri posvađane, a državu u kojoj živi učini boljom. To je pozitivan čin – istakao je Marton u izjavi za rubriku „Pitanje & odgovor“ lista Danas.

(SZILSV, 08.12.2018)



Izjave | Sreda, 12. 07. 2023. | Komentara: 0

U Srbiji su zakoni i dobrosusedski odnosi iza ličnih interesa

Upitan da prokomentariše neizručenje Svetozara Marovića Crnoj Gori, a o čemu su pitani i predsednici Crne Gore i Srbije Jakov Milatović i Aleksandar Vučić prilikom nedavnog susreta, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš je rekao da je takva situacija neverovatna.
Izjave | Utorak, 27. 06. 2023. | Komentara: 0

Marton: Vučić svojim istupima produbljuje podele u našem društvu

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Aleksandar Marton izjavio je za zrenjaninsku KTV da su građani sa pravom veoma nezadovoljni  i da je to razlog zašto već nedeljama protestuju. 
Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Pokrajinska vlada da učini sve da RTV što pre dobije direktora

Predsednik poslaničke grupe „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine Saša Šućurović pozvao je Pokrajinsku vladu i njenog predsednika Igora Mirovića da učine sve da Upravni odbor RTV u što kraćem roku izabere direktora pokrajinskog javnog medijskog servisa. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook