Marton: Komšić vraćanjem Titove fotografije pokušava da pomiri posvađane

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 08. 12. 2018. | Komentara: 0

Marton: Komšić vraćanjem Titove fotografije pokušava da pomiri posvađane

NOVI SAD – Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da član Predsedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić vraćanjem fotografije Josipa Broza Tita u svoj kabinet pokušava da pomiri posvađane.

LSV

- Žejko Komšić je u predizbornoj kampanji nagoveštavao vraćanje Titove slike u kabinet. Ovim činom je to obećanje ispunio. Smatram da je Josip Broz Tito za Bosnu i Hercegovinu učinio puno. Žpre svega, načinio ju je ravnopravnim delom Federacije. To je veoma bitno reći, jer je BiH oduvek bila teritorija koju su nogi svojatali. Nacionalisti su u BiH zatvorili fabrike i otvorili frontove. Ti frontovi, nažalost, nisu u potpunosti uklonjeni. Željko Komšić, sasvim je sigurno, pokušava da likom i delom Josipa Broza Tita pomiri posvađane, a državu u kojoj živi učini boljom. To je pozitivan čin – istakao je Marton u izjavi za rubriku „Pitanje & odgovor“ lista Danas.

(SZILSV, 08.12.2018)



Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Šućurović: Vojvodina decenijama zanemarena, budžeti i rebalansi su Dani mrmota

Poslanička grupa „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine neće podržati rebalans budžeta AP Vojvodine, izjavio je predsednik ove poslaničke grupe Saša Šućurović. On je istakao da ga rebalans vojvođanskog budžeta asocira na film Harolda Ramisa „Dani mrmota“. 
Izjave | Nedelja, 28. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučević na čelu SNS-a - Vučić posle Vučića

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI Bojan Kostreš ocenio je da izbor nekadašnjeg gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za predsednika Srpske napredne stranke (SNS) zapravo može da se sažme u rečenicu „Vučić posle Vučića“.
Izjave | Subota, 20. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: U LSV nema konfuzije, vreme je za mlađe ljude

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da u stranci nema konfuzije posle odlaska višegodišnjeg lidera.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook