Marton: LSV dostavila preporuke za poboljšanje izbornih uslova

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 04. 09. 2019. | Komentara: 0

Marton: LSV dostavila preporuke za poboljšanje izbornih uslova

NOVI SAD – Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da će LSV učestvovati na četvrtom razgovoru vlasti i opozicije o izbornim uslovima na Fakultetu političkih nauka. On je naveo da je Liga i ranije isticala važnost razgovora vlasti i opozicije.

LSV

- Činjenica je da moramo popraviti trenutno stanje izbornih uslova, ali smo takođe isticali da je njima pre svega mesto u institucijama sistema, u Narodnoj skupštini. Što se tiče našeg viđenja, očekivali smo više od ovih sastanaka - rekao je Marton.

Marton je kazao da je i LSV dostavila određene preporuke koje mogu da doprinesu poboljšanju izbornih uslova.
(SzILSV, 04.09.2019)




Izjave | Ponedeljak, 16. 01. 2012. | Komentara: 0

LDP se ne bori za autonomiju

Predsednik LDP Čedomir Jovanović je dok je bio na vlasti činio sve suprotno od onog za šta se danas zalaže kada je u pitanju autonomija Vojvodine. Saradnja sa LDP posle izbora je moguća ali na jasno dogovorenim ciljevima, kaže za Danas Aleksandra Jerkov, poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Narodnoj skupštini Republike Srbije.
Izjave | Nedelja, 15. 01. 2012. | Komentara: 0

Crkva ne treba da se bavi politikantstvom

NOVI SAD – Komentarišući optužbe Eparhije bačke da će 70. godišnjica novosadske Racije biti obeležena sa dve odvojene komemoracije zbog sukoba Srpske pravoslavne crkve i vlasti Novog Sada, predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović kaže za današnji Dnevnik da je situacija zapravo drugačija.
Izjave | Nedelja, 15. 01. 2012. | Komentara: 0

Niko nema tapiju na osnivanje stranke

NOVI SAD – Komentarišući optužbe predsednika Rusinske demokratske stranke Miroslava Besermenjija da je osnivanje stranke „Zajedno za Vojvodinu“ zapravo manipulacija Lige socijaldemokrata Vojvodine, portparolka LSV Aleksandra Jerkov rekla je za Blic da „niko nema tapiju na osnivanje stranke, pa zašto bi to Berermenji uskraćivao Oleni Papugi koja i dalje ostaje članica Lige“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook