Marton: Nije lako biti mlad u Srbiji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 12. 08. 2011. | Komentara: 0

Marton: Nije lako biti mlad u Srbiji

ZRENJANIN - Predsednik Skupštine Grada Zrenjanina Aleksandar Marton izjavio je danas povodom Međunarodnog dana mladih da danas na žalost nije lako biti mlad u Srbiji te da su omladinci i omladinke svojevrsni heroji današnjeg vremena.

Aleksandar Marton

- Srećom, Zrenjanin ima sposobnu i pametnu omladinu, o čemu govore mnogobrojni uspesi u nauci i sportu, kreativne ideje, inicijative i mnogi događaji, iza kojih stoje mladi ljudi, željni promena i života. Svima njima treba čestitati na uspesima i onome što čine za svoj grad, jer su najbolji promoteri sredine u kojoj žive " rekao je Maron u saopštenju upućenom medijima. On je dodao da je zbog toga zadatak svakog funkcionera da učini sve da stvori jednake šanse za sve mlade i obezbedi sigurnu budućnost za svakog.

- Skupština grada Zrenjanina, zajedno sa mnom, otvorena je za sve mlade ljude sa dobrom idejom, predlogom ili sugestijom, kao i za bilo koji vid građanskog aktivizma, kao načina aktivnog učešća u kreiranju javnog života, što vodi ka lepšem i boljem Zrenjaninu " naveo je on.

(BILSV, 12.08.2011.)




Izjave | Sreda, 06. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV-Vojvođani glasali protiv izgradnje crkve kod Štranda

Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da su odbornici LSV-Vojvođani glasali protiv većine odluka i planova koje su bile na jučerašnjem dnevnom redu gradskog parlamenta. 
Izjave | Utorak, 20. 02. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Građani sve više okrenuti opozicionom bloku

Predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Novi Sad Maja Mrnuštik izjavila je da, ako se izuzmu sve manipulacije i krađe koje su se dogodile u decembru na izborima, vidi se porast raspoloženja građanki i građana ka opozicionom bloku, kako u Novom Sadu, tako i Vojvodini gde slede lokalni izbori.
Izjave | Ponedeljak, 22. 01. 2024. | Komentara: 0

Naprednjačka vlast promoviše Bajine koncerte i nameće govor mržnje

Predsednica novosadskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Maja Mrnuštik izjavila je da je neprimereno što aktuelna vlast na sve načine promoviše koncerte Baje Malog Knindže čiji su tekstovi puni mržnje i netrpeljivosti prema pripadnicima drugih nacionalnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook