Marton: Vlast i SzS se utrkuju ko će više udariti po EU

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 07. 04. 2020. | Komentara: 0

Marton: Vlast i SzS se utrkuju ko će više udariti po EU

NOVI SAD - Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton optužio je danas i vlast i opoziciju iz Saveza za Srbiju da se utrkuju ko će više udariti po Evropskoj uniji.

LSV

- Trka vlasti i nacionalističke opozicije u tome ko će više udariti po Evropskoj uniji se nastavlja. Neće pobediti niko, a najviše gubi Srbija - napisao je Marton na Tviteru, povodom izjave jednog od lidera SzS-a Vuka Jeremića da je ideja o Evropi bez granica „žestoko uzdrmana“.

- Antievropski narativ „predsednika sveta u pokušaju“ je veoma poznat. Naravno da se EU neće raspasti i naravno da nećemo biti gubernija - poručio je Aleksandar Marton.


(SzILSV, 07.04.2020)




Izjave | Subota, 02. 12. 2023. | Komentara: 0

Vojvodina mora biti tema ovih izbora. Sačuvaćemo vojvođanski način života

Koalicija VOJVOĐANI – Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani, Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara, Zajedno za Vojvodinu – Bojan Kostreš insistira na decentralizaciji i da se pokrajini vrate nadležnosti, kazao je kandidat za pokrajinskog poslanika Aleksandar Marton.
Izjave | Sreda, 29. 11. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vojvođani se bore za bolju i bogatiju Vojvodinu

Resetovanje Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani je deo procesa smene generacija, a mladi i obrazovani ljudi, koji nameću svoje ideje, preuzeli su stranku. Ta obnovljena Liga treba da pošalje poruku da se mi borimo za bolju i bogatiju Vojvodinu, rekao je za Radio-televiziju Vojvodine predsednik LSV-Vojvođani Bojan Kostreš.
Izjave | Nedelja, 19. 11. 2023. | Komentara: 0

Opozicija da shvati da je i u Vojvodini moguća promena

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Aleksandar Marton izjavio je da Ligi i drugim opozicionim strankama atmosfera, u kojoj su pokrajinski izbori raspisani, ide na ruku. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook