Papuga: Cilj bojkota izbora da se predstavi poslanicima i građanima

 
 
Izbori u LSV
Izjave | Sreda, 30. 01. 2019. | Komentara: 0

Papuga: Cilj bojkota izbora da se predstavi poslanicima i građanima

BEOGRAD – Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga izjavila je za televiziju N1 da su ona i Nada Lazić, takođe narodna poslanica LSV, juče prisustvovale posebnoj sednici republičkog parlamenta jer su procenile da je Republika Slovenija prijatelj Srbiji.

LSV

Kada je u pitanju bojkot izbora, Papuga kaže da je LSV spremna za bojkot, ali da njegov cilj bude predstavljen i poslanicima i građanima. 

- Liga socijaldemokrata Vojvodine ne da je spremna na razgovore o bojkotu, nego smo spremni i na bojkot. Mislimo da bojkot treba da se osmisli i da se taj cilj predstavi ne samo nama poslanicima već i svim građanima - kazala je Papuga.

(SzILSV, 30.01.2019)Izjave | Četvrtak, 13. 06. 2019. | Komentara: 0

Palmer se sastaje samo sa onima koji menjaju stavove

Komentarišući izjavu Vuka Jeremića da se sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD za evropska i evroazijska pitanja Metjuom Palmerom sastati prava opozicija, koja je postala legitiman sagovornik međunarodnoj zajednici, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak kaže da Palmera poznaje četvrt veka i da zna da se on sastaje samo s onima koji često menjaju stavove.
Izjave | Četvrtak, 13. 06. 2019. | Komentara: 0

Evropska komisija i ove godine o neophodnosti Zakona o finansiranju APV

Pokrajinska poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine mr Maja Sedlarević izjavila je da je godišnji izveštaj Evropske komisije o napretku Srbije realan i objektivan. Sedlarević je gostujući u emisiji „Sučeljavanje“ Radio-televizije Vojvodine istakla da taj izveštaj ne sadrži samo stavove Evropske komisije, već da je on rezultat sveobuhvatne analize vladinih, nevladinih organizacija, institucija, posmatrača i kao takvog ga i treba posmatrati.
Izjave | Utorak, 28. 05. 2019. | Komentara: 0

Centralizam je besmislen i kontraproduktivan

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da je centralizam besmislen i kontraproduktivan, te da je potrebno početi sa primenom modela u kome su institucije neprikosnovene. Komentarišući za list Danas činjenicu da Srpska lista podržava moguće kontramere Beograda prema Prištini, iako one pogađaju i Srbe na Kosovu, Kostreš je rekao da je to dobar primer centralizma.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook