Papuga: Cilj bojkota izbora da se predstavi poslanicima i građanima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 30. 01. 2019. | Komentara: 0

Papuga: Cilj bojkota izbora da se predstavi poslanicima i građanima

BEOGRAD – Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga izjavila je za televiziju N1 da su ona i Nada Lazić, takođe narodna poslanica LSV, juče prisustvovale posebnoj sednici republičkog parlamenta jer su procenile da je Republika Slovenija prijatelj Srbiji.

LSV

Kada je u pitanju bojkot izbora, Papuga kaže da je LSV spremna za bojkot, ali da njegov cilj bude predstavljen i poslanicima i građanima. 

- Liga socijaldemokrata Vojvodine ne da je spremna na razgovore o bojkotu, nego smo spremni i na bojkot. Mislimo da bojkot treba da se osmisli i da se taj cilj predstavi ne samo nama poslanicima već i svim građanima - kazala je Papuga.

(SzILSV, 30.01.2019)



Izjave | Petak, 21. 07. 2023. | Komentara: 0

Marton: SVM odgovoran za drastično smanjenje broja Mađara u Vojvodini

Portparol Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Aleksandar Marton kritikovao je danas visokog funkcionera Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Balinta Pastora i rekao da je politika te stranke kriva „što se broj Mađara u Vojvodini drastično smanjio“.
Izjave | Sreda, 12. 07. 2023. | Komentara: 0

U Srbiji su zakoni i dobrosusedski odnosi iza ličnih interesa

Upitan da prokomentariše neizručenje Svetozara Marovića Crnoj Gori, a o čemu su pitani i predsednici Crne Gore i Srbije Jakov Milatović i Aleksandar Vučić prilikom nedavnog susreta, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš je rekao da je takva situacija neverovatna.
Izjave | Utorak, 27. 06. 2023. | Komentara: 0

Marton: Vučić svojim istupima produbljuje podele u našem društvu

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Aleksandar Marton izjavio je za zrenjaninsku KTV da su građani sa pravom veoma nezadovoljni  i da je to razlog zašto već nedeljama protestuju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook