Pretnje bojkotom izbora su loš put za rešavanje problema

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 15. 11. 2019. | Komentara: 0

Pretnje bojkotom izbora su loš put za rešavanje problema

NOVI SAD / BEOGRAD – Pred današnji nastavak međustranačkog dijaloga uz posredovanje Evropske unije, portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton potvrdio je da će LSV učestvovati u razgovorima i istakao da opozicija mora snažnije da nametne realen predloge za poboljšanje izbornih uslova.

LSV

- Vlast je, svakako, najodgovornija jer su u njenim rukama mehanizmi za podizanje kvaliteta izbornog procesa. S druge strane, opozicija mora snažnije da nametne realne predloge za poboljšanje izbornih uslova. Prerane pretnje bojkotom izbora su loš put za rešavanje problema i više služe držanju Srbije i Balkana u stalnoj nesigurnosti nego podizanju kvaliteta izbornog procesa – kazao je Marton za Blic.

(SzILSV, 15.11.2019)




Izjave | Sreda, 14. 12. 2011. | Komentara: 0

Pet sednica nije dovoljno

NOVI SAD - Naravno da pet sednica godišnje nije dovoljno, ali je ovo pitanje koje mora da se postavi najvećoj poslaničkoj grupi ili predsedniku Skupštine Vojvodine koji zakazuje sednicu – izjavila je za emisiju Politbiro, Radio televizije Vojvodine, potpredsednica Izvršnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević, odgovarajući na pitanje da li je pet sednica pokrajinskog parlamenta koliko je bilo ove godine dovoljno za sve što treba da se uradi.
Izjave | Sreda, 14. 12. 2011. | Komentara: 0

Spreman da uloži znanje i energiju u svoj grad

BEOGRAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš, koji bi trebalo da bude kandidat za gradonačelnika Zrenjanina, istakao je danas za Kurir da je spreman da uloži znanje i energiju u taj grad kako bi se u njemu još bolje i kvalitetnije živelo.
Izjave | Nedelja, 11. 12. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Ne smemo odustati od EU

BEOGRAD – Komentarišući odlaganje dodele Srbiji statusa kandidata za članstvo u EU, predsednica Odbora za evropske integracije i međunarodnu regionalnu saradnju u Skupštini AP Vojvodine Maja Sedlarević je za TV B92 istakla da se sada ne sme stati na evropskom putu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook