Referendum o Kosovu - prebacivanje odgovornosti na građane

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 13. 05. 2018. | Komentara: 0

Referendum o Kosovu - prebacivanje odgovornosti na građane

BEOGRAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je da eventualni referendum o rešenju za Kosovo može imati svoje dobre i loše osobine. Komentarišući najavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će građani imati priliku da se izjasne o rešenju za Kosovo, Čanak je rekao da treba sačekati da vidimo referendumsko pitanje.

LSV

- To izjašnjavanje o kome govorite, mislim da će biti praktično samo prebacivanje na građane nečega što se mora uraditi. To ima i svoje dobre i loše osobine, ali pre nego što bilo šta dalje kažem moramo čuti samo konkretno pitanje – kazao je Čanak za N1.

(BILSV, 13.05.2018)



Izjave | Petak, 31. 08. 2012. | Komentara: 1

Čanak: Kompromisna rešenja besmislena

NOVI SAD – Pokrajinska administracija je najavila da sprema kompromisna rešenja kojima bi trebalo da se izađe iz pat-pozicije nastale zbog toga što je Ustavni sud Srbije Vojvodini osporio 22 nadležnosti, a lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak u izjavi za RTV ocenjuje da je preimenovanje predstavništva u Briselu prevara, a ideja o kompromisnim rešenjima, besmislica.
Izjave | Četvrtak, 30. 08. 2012. | Komentara: 1

Sednica nakon konsultacija sa šefovima odborničkih grupa

NOVI SAD – Predsednica Skupštine grada Novog Sada Aleksandra Jerkov zakazaće nastavak odložene sednice Skupštine grada Novog Sada od 29. avgusta 2012. godine u zakonom predviđenom roku, nakon konsultacija sa šefovima odborničkih grupa u Skupštini grada.
Izjave | Sreda, 29. 08. 2012. | Komentara: 0

Skupštinska većina se ne pravi na parkingu

NOVI SAD – Predsednica Skupštine grada Novog Sada Aleksandra Jerkov, gostujući u Dnevniku u 17 sati Radio televizije Vojvodine, rekla je da se skupštinska većina ne pravi na parkingu ispred Skupštine Vojvodine, nego u skupštinskoj sali.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook