Stav Obradovića pokazuje amaterizam tzv. opozicije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 12. 12. 2020. | Komentara: 0

Stav Obradovića pokazuje amaterizam tzv. opozicije

NOVI SAD - Promena stava Boška Obradovića oko izlaska na izbore nastavak je amaterske politike koju vodu takozvana Ujedinjena opozicija Srbije, ocenio je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak. Do juče je tvrdio da su izdajnici svi koji izađu na izbore, a sad je odjednom izlazak na izbore „put kojim treba ići“, prokomentarisao je Čanak za Tanjug i dodao da bez čvrstog uverenja i bez „politički definisanog vrednosnog sistema“ nema ni trajanja ni izbornih rezultata.

LSV

- Tako da, koliko god neko menjao mišljenje, ako ne promeni vrednosni sistem i ne sukobi ga sa onim koji je sada na vlasti, nikada se ova vlast neće promeniti - rekao je Čanak.

On je dodao da su opoziciju, koja je, kako je naveo, listom bila za proteste „Jedan od pet miliona“ stalno uveravali da je u pitanju „uludo“ trošenje energije građana što se, smatra, na kraju ispostavilo kao tačno.

- Oni koji su se zalagali za bojkot i tvrdili da „onaj ko nije za bojkot radi za Vučića“, sad su odjednom protiv bojkota. Drugim rečima, ili su oni počeli da rade za Vučića ili su se u međuvremenu, što je verovatnije, suočili sa činjenicom da političke stranke postoje i služe tome da idu na izbore i da proveravaju volju građana na izborima - ocenio je Čanak i podsetio da je LSV govorila da treba ići na izbore bez obzira na uslove u ovom trenutku da bi se očuvao ustavni kontinuitet i ustavni poredak.

Kako je rekao, LSV je svesno žrtvovala rezultate „da bismo imali ustavni kontinuitet Republike Srbije“.

(SzILSV, 12.12.2020)




Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Šućurović: Vojvodina decenijama zanemarena, budžeti i rebalansi su Dani mrmota

Poslanička grupa „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine neće podržati rebalans budžeta AP Vojvodine, izjavio je predsednik ove poslaničke grupe Saša Šućurović. On je istakao da ga rebalans vojvođanskog budžeta asocira na film Harolda Ramisa „Dani mrmota“. 
Izjave | Nedelja, 28. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučević na čelu SNS-a - Vučić posle Vučića

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI Bojan Kostreš ocenio je da izbor nekadašnjeg gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za predsednika Srpske napredne stranke (SNS) zapravo može da se sažme u rečenicu „Vučić posle Vučića“.
Izjave | Subota, 20. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: U LSV nema konfuzije, vreme je za mlađe ljude

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da u stranci nema konfuzije posle odlaska višegodišnjeg lidera.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook