Izjave

 
 
nenad-canak-predsednik CirilicaNenad-Čanak-predsedniknenad-canak-predsednik Madjarskinenad-canak-predsednik Rusinskinenad-canak-predsednik Sandžak-glasanenad-canak-predsednik Slovackinenad-canak-predsednik Vojvodina-glasa
Izjave | Petak, 03. 03. 2017. | Komentara: 0

Posetu Mogerinijeve radikali i Dveri iskoristili za početak kampanje

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je današnja sednica Narodne skupštine Republike Srbije pokazala još jednom da je izborna kampanja počela i da pojedini predsednički kandidati pokušavaju na svaki način da skrenu pažnju na sebe. Kao primer je apostrofirao poslanike Dveri koji su na posebnoj sednici Skupštine Srbije, na kojoj se narodnim poslanicima obratila visoka predstavnica Evropske unije Federika Mogerini, istakli transparente. A poslanike SRS Čanak je optužio za veleizdaju.
Izjave | Četvrtak, 02. 03. 2017. | Komentara: 0

Sačuvati hladnokrvnost u teškim izbornim uslovima

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je danas obraćajući se predstavnicima medija u Narodnoj skupštini Republike Srbije da nas očekuju veoma teški izbori i apelovao na sve učesnike da sačuvaju hladnokrvnost.
Izjave | Sreda, 01. 03. 2017. | Komentara: 0

Glavni odbor LSV uskoro o predsedničkim izborima

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas da će u narednih nekoliko dana Glavni odbor LSV doneti odluku o učešću na predsedničkim izborima. On je rekao agenciji Beta u parlamentu da je juče razgovarao sa budućim kandidatom Vukom Jeremićem i da nažalost Saša Jankovića odbija razgovor.
Izjave | Subota, 25. 02. 2017. | Komentara: 0

Kostreš: Verujem da će oba kandidata staviti u prvi plan interes građana

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je danas da je najefikasniji način da se građanska i proevropska opozicija suprotstavi kandidatu vlasti Aleksandru Vučiću na predstojećim izborima tako što će se ujediniti oko jednog kandidata. Kako je rekao, zbog toga je LSV pozvala na razgovor Vuka Jeremića i Sašu Jankovića.
Izjave | Četvrtak, 09. 02. 2017. | Komentara: 0

Čanak: Solidaran gest Čedomira Jovanovića

Komentarišući odluku predsednika LDP-a Čedomira Jovanovića da se priključi poslaničkom klubu Liga socijaldemokrata Vojvodine – Zelena stranka u Skupštini Srbije, lider LSV kaže da je to gest solidarnosti i da je reč o interventnom rešenju.
Izjave | Sreda, 08. 02. 2017. | Komentara: 0

I dalje sam spreman za sastanak sa Jankovićem

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da od svih do  sada najavljenih kandidata za predsednika Srbije ima smisla razgovarati samo sa Sašom Jankovićem i Vukom Jeremićem. Gostujući u emisiji „Pravac“ televizije Pink 3, Čanak je ponovio da je Janković odbio da se susretne sa njim. Predsednik LSV je, međutim, poručio i da nema pravo na to da bude uvređen, ako su u pitanju interesi građana ove zemlje, te da je i dalje spreman na to da se sa sretne i razgovara sa Sašom Jankovićem. On je ponovio i da je LSV pripremila deset pitanja za predsedničke kandidate demokratske opozicije, kao i da je sa Jeremićem, u telefonskom razgovoru, dogovoren susret.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook